Evenementen bij voedingscoach Birgit Gilis

Lezingen, workshops en meer over bewust en gezond eten, bewegen en leven

Contacteer mij

Proef van gezonde voeding en gezondheid op evenementen

 

Meer info over de evenementen? Kijk op Dedoorbraak.be op de pagina van de groepssessies!

 

Mijn drive? Jouw sterker maken en meer zelfvertrouwen geven. Ik leer je op een andere manier naar jezelf te kijken, door te focussen op je sterktes, niet op zwaktes. Zo gaf ik al deze evenementen en teambuildingactiviteiten: ‘Efficiënt en doelgericht werken’, ‘Hoe stil ik mijn honger naar rust?’, ‘Kook- en inspiratiesessies’, ‘Hygiëne op het bedrijf en in de keuken’, ‘Je rust- en energieniveau herstellen via dans en beweging’.

Wordt verwacht!

Binnenkort kan je volgende lezingen, workshops en bewegingssessies on the move bijwonen:

Lezingen

'De rode draad doorheen de lezingen is hoe we onszelf, onze gezondheid en de wereld anders kunnen bekijken en ons erdoor laten inspireren.’

 • Met een helder hoofd op het werk en energiek leven thuis
 • Hoe zoek ik innerlijke rust?
 • De invloed van voeding op ons lichaam en gedrag
 • Met meer energie door het leven
 • Mentale en lichamelijke veerkracht
 • Hoe gezond ben ik? Doe ik aan zelfsabotage of benut ik mijn mogelijkheden?
 • Hygiëne op de werkvloer en in de keuken
 • Hoe ga ik om met allergieën en intoleranties?

De voorziene tijd per lezing is minimaal 2 uur, naargelang het thema of wens kunnen deze lezingen ook verder verdiept worden tot een bijscholing van 4 uur of een volledige dag.

Workshops

'‘De rode draad doorheen de workshops is hoe we onszelf, onze gezondheid en de wereld anders kunnen bekijken en ons erdoor laten inspireren.’

1. Inspiratie en kooksessies

 • Koken volgens de Chinese 5 elementen (3 sessies van 3 uur)
 • De Thaise keuken in geuren en kleuren (3 uur)
 • Glutenvrij en lactosevrij – de luxe (3 uur)
 • Limburgse streekproducten (3 uur)
 • De invloed van voeding op ons lichaam en gedrag (3 uur)
 • Koken & co (4 uur – bewegen en koken met kinderen)
 • De fitte lunchbox (3 à 4 uur – spelletjes en koken met kinderen)

2. Ontdek je eigen natuur – over voeding, ademhaling, beweging en ontspanning
    (1 dag)

3. Mentale en lichamelijke veerkracht (3 dagen)

On the move

'Dans met je hart en je voeten zullen volgen.’

 

Voor meer fun, meer energie, een gevoel van vrijheid en ontspanning en een beter contact met je lichaam!

De rode draad doorheen de bewegingssessies is over hoe we onszelf, onze gezondheid en de wereld anders kunnen bekijken en ons laten inspireren. We dansen en bewegen in groep en toch individueel. Op die manier kan je je eigen manier van bewegen en je eigen ritme en vorm vinden. Zo ontstaat de verbinding met jouw lichaam. Je zal merken dat je meer energie en een zelfverzekerd, bevrijdend gevoel ervaart: je lichaam laat zich kennen.

Tijdens de dansbegeleiding 'on the move' daag ik je uit om te bewegen vanuit stilte, vanuit jezelf en op allerlei soorten muziek en ritmes. Het resultaat is een beter 'blijvend' contact met je lichaam, een mooie en rechte houding en een spontane diepe ademhaling.

Dans de ziel uit je lijf! Of beter... in je lijf!

Getuigenissen

blad icoon

In de afgelopen weken heb ik geleerd om me een beetje meer te ontspannen met behulp van muziek. 
De term dansen doet ‘on the move’ tekort. Het is zoveel meer dan dat: je doet wat je wilt en op de manier hoe je het wilt. Voor mij een verademing omdat ik dagelijks onder druk moet leven. En het gekke was dan ook dat het wegvallen van de druk mij juist tot een beter en bevredigender resultaat heeft gebracht dan ik ooit had verwacht

Cynthia

Getuigenissen

blad icoon

Dansen maakt me blij… en blij werd ik bij elke ‘on the move’ avond! De inleiding die Birgit op elke avond geeft, legt een accent op de avond en geeft verbondenheid in de groep. Je eigen ding doen op de muziek staat centraal en dat maakt dat het zo bevrijdend werkt.

Veerle

Getuigenissen

blad icoon

Voor mij betekent ‘on the move’ vooral een uitlaatklep. Ik dans heel graag en vooral op de up-tempo-liedjes kan ik me de laatste tijd echt laten gaan. Maar ik heb ook oosterse muziek leren kennen en waarderen en daar vind ik dan weer rust in. Het samen in groep zitten voor de les en tijdens de pauze vind ik ook heel fijn, en het feit dat ik dan ook dingen kan vertellen, wil zeggen dat ik me op mijn gemak voel in de groep.

Sylvia

Getuigenissen

blad icoon

Ik heb je lessenreeks heel toevallig ontdekt via een folder en ik dacht: waarom niet eens proberen? Je kunt jezelf zijn zonder het gevoel te hebben van bekeken te worden. Je voelt je vrij van alles in die tijd dat we dansen. En het heeft ertoe gebracht dat ik hier (als ik alleen ben), of met de kleinzoon, ook al eens op muziek sta te dansen.

Ria

Schrijf je in voor een van onze evenementen