top of page
shutterstock_1064011796x.jpg

Gezondheidsmeting met de Multiscan Pro

Krijg een duidelijk zicht op je lichaam

gezondheidsmeting

Meten is weten

Jouw lichaam is uniek en vraagt dan ook een unieke aanpak in voeding, verzorging en beweging. Zwaarlijvigheid, diabetes, migraine, allergieën, intoleranties, te hoge cholesterol, maagklachten of darmklachten, … het zijn geen ziekten, maar duidelijke signalen dat je lichaam uit balans is.

Is jouw lichaam gezond?

Dankzij een gezondheidsmeting kan je achterhalen of je lichaam in balans is. Is je lichaam uit evenwicht? Dan dient je lichaam te herstellen van wat er onbewust uit balans is geraakt. Na de gezondheidsmeting en het resultaat krijg je gepast voedings- en bewegingsadvies van voedings- en lichaamdeskundige Birgit Gilis.

Vind de signalen van je lichaam

Met de Multiscan Pro voeren we een grondige meting van je lichaam uit. Zo hebben we direct een klaar beeld van de toestand en het evenwicht van je lichaam op dat moment. Je krijgt het resultaat onmiddellijk te zien.

Een plan dat op je lijf & leven geschreven is

Op basis van dit resultaat, jouw mogelijke lichamelijke klachten en jouw persoonlijke levensstijl bepalen we een persoonlijke strategie rond eten, bewegen en leven. Deze strategie helpt je op weg naar het herstellen van het natuurlijke evenwicht in je lichaam. Dit plan vraagt weinig inspanning van jou in tegenstelling tot een standaarddieet en is daarom uiterst doeltreffend. Hoe dat kan? Heel eenvoudig: het is echt op jouw lijf en leven geschreven!

Bepaal zelf je gezondheid

Dankzij deze precieze meting, jouw persoonlijke inbreng, advies op maat van je lijf en leven en het verlangen naar een aangenaam leven, heb jij de touwtjes in handen. Het effect van jouw inspanning en verantwoordelijkheid wordt zichtbaar én voelbaar!

Het effect van een voedingsplan

Met kleine aanpassingen in het voedingsplan is het resultaat al snel zichtbaar. Wat niet van standaarddiëten kan gezegd worden: je hebt meer mogelijkheden dan beperkingen! Je wordt al snel beloond met een kwalitatief aangenamer leven, waarin je alle kanten uit kunt.

multiscan-pro
gezondheidsmeting
info

CONTACTEER VOEDINGSCONSULENTE BIRGIT GILIS VOOR EEN GEZONDHEIDSMETING

bottom of page