Afvallen door hypnose

Hypnose, je virtuele maagband tegen overgewicht. Hypnose werkt om te vermageren!

Contacteer mij

Geachte Dokter, Kinesist, Osteopaat,...

Heel vaak zitten patiënten met vragen rond voeding, gezondheid, hun gewicht, specifieke gezondheidsproblemen waarvoor gericht voedingsadvies nodig is (cholesterol, diabetes, nierinsufficiëntie, allergieën, darmklachten, maagklachten, ...). Iedereen weet wel wat gezonde voeding is maar in de praktijk wordt het niet zo strikt toegepast. 

Op een motiverende manier begeleid ik uw patiënt om op een positieve manier met voeding en beweging om te gaan, wat ook de beperking is op vlak van medische achtergrond, budget, gezinssituatie, enz...

Om mijn begeleiding te ondersteunen kan ik gebruik maken van de Multiscan Pro, een medisch meet-en analysesysteem. Het systeem werkt op basis van functionele en fysiologische gegevens die op enkele minuten tijd gemeten worden.

Het is een computergestuurd analysesysteem dat toelaat om beelden, diagrammen en aangepaste afbeeldingen van het lichaam van de patiënt te creëren. De Multiscan Pro biedt waardevolle informatie omtrent het organisme, met indicaties omtrent de functionele gezondheidstoestand. Deze indicaties vormen een stabiele referentie ter controle en bepaling van de evolutie binnen een bepaalde therapie. Het Multiscan Pro systeem omvat het IMsysteem, een BIA tetrapolar, een ECG (hartslagvariabiliteit) en puls oximeter.

De resultaten en geleverde informatie zijn uiterst betrouwbaar. De analyses geven overzichten weer over o.a. levensstijl: voeding en suppletie, diabetes, PH en elektrolyten, orgaanfuncties, mentale en hormonale overzichten, sport en beweging,…

Via één of meerdere rapporteringen wordt u op de hoogte gehouden van het begeleidingsplan en de vorderingen van uw patiënt. Wenst u meer informatie dan kan u me steeds bereiken op het nummer 011 53 13 93.

Voor doorverwijzing kunt u gebruik maken van een verwijsformulier met daarop naam, voornaam en geboortedatum van de patiënt, met daarnaast ook een korte omschrijving van de diagnose en eventueel relevante labo-uitslagen.

De verwijsbrief is vaak ook noodzakelijk om aan het document te hechten ter terugbetaling door de meeste ziekenfondsen.

Indien de patiënt beschikt over een diabetespas/zorgtraject heeft hij bij elk ziekenfonds recht op twee extra terugbetalingen per jaar.

Meer info? Contacteer voedingsconsulente Birgit Gilis