Afvallen door hypnose

Hypnose, je virtuele maagband tegen overgewicht. Hypnose werkt om te vermageren!

Contacteer mij

Systemisch coachen

Hallo Birgit, eerst en vooral wil ik je de beste wensen voor 2021 wensen, ook bedankt voor de mooie mail, echt prachtige woorden, ik heb ondertussen mijn draai goed gevonden om mijn voeding te veranderen,mijn leven draait nu vooral om spelt 😊 ik denk dat de derde afspraak voor mij niet nodig is, ik ga wel nog regelmatig gebruik maken van jou opgenomen bestanden, mss heb ik die nog wel eens nodig bij een moeilijk moment 😊 nogmaals bedankt om mij op het juiste pad te brengen, had nooit gedacht dat het eigenlijk op een lekkere manier kon zonder het gevoel van diëten, echt merci daarvoor! Ik wens je verder veel succes en wie weet kom ik je nog wel eens tegen, lieve groetjes

Heidi

Systemisch coachen

Hoi Birgit, we zijn nu al een tijdje verder en het gaat nog steeds super! Ik heb vandaag een persoonlijk doel gehaald, namelijk -20kg!! Ik voel me gelukkiger dan ooit, heb tonnen energie en we gaan nu op de leukste plaatsen wandelen om er fysiek nog beter op vooruit te gaan 😃 . Enorm bedankt voor je hulp hierin! Vele groetjes.

Shana 💜

Hypnose

Beste mevr. Gilis. Ondertussen ben ik nog steeds gestopt met roken. Het kost mij ook niet al te veel moeite... Vandaar dat ik mijn tweede afspraak van 24/10 wens te annuleren. Vriendelijke groet. Walter

Walter

Hypnose

Goeiedag, ik kan goed zonder sigaretten dus ga de afspraak dinsdag afzeggen. Mvg

Inge

Systemisch coachen

Dag Birgit,Ook van mij mijn allerbeste wensen voor jou voor 2021. Ik zou je ook willen bedanken voor je steun, motivatie, hulp in mijn poging een "ander" mens te worden. Ik heb hier alvast veel aan gehad.
Tot binnenkort,

Eddy

Systemisch coachen

Hoe simpel kan het zijn? Ik had niet door dat ik het eetpatroon van mijn vader heb overgenomen. Daardoor, om stoer te doen, heb ik jaren meer gegeten dan ik nodig heb. Sinds de sessie kan ik weer voelen hoe het is om ‘genoeg’ te hebben. Dat scheelt me al heel wat kilo’s. 

Geoffrey

Systemisch coachen

Mijn gevecht met de kilo’s bleek een liefde-haat verhouding te zijn met voeding. Graag eten én mijn uiterlijk belangrijk vinden, stonden haaks op elkaar omdat ik mezelf steeds op mijn kop gaf als ik at. Toen we naar het verhaal erachter keken, voelde ik het kleine, onzekere meisje in mezelf terug. Als volwassene kan ik die jonge onzekerheid loslaten. Ik ben écht blij dat ik nu én van eten geniet én afslank!

Cindy

Systemisch coachen

Wat een fijne manier van werken dat systemisch coachen. Het gaat allemaal over wat er in mezelf gebeurt zonder dat ik het doorheb. Wat ik zo sterk vind, is dat iets in mijn ook weet hoe het anders kan en hoe ik het kan aanpakken!

Emma

Online-opvolgingsafspraak

Goede morgen Birgit! Ik ben zo goedgezind opgestaan 😊 de weegschaal toonde -1kg aan yihaa!
Al twee dagen goed bezig, mediteren, terug goed aan het bewegen en gezond aan het eten. Dank je wel om me terug naar de juiste richting te wijzen.
Fijne dag en verzorg jezelf en je gezin goed.

Online-hypnose

Bedankt voor de rust en de richting die je mij geeft!
Groetjes

Lieve

Online-kennismakingsgesprek

Ik had de moed verloren om mijn eetpatroon terug in handen te nemen. Te druk. Dat maakt dat het in deze corona-crisis voor mij het juiste moment is om weer te resetten. Via video-chat afspreken was heel prettig. Eigenlijk heb ik in de loop van de jaren al ondervonden dat wat ik in mijn mond steek duidelijk mee bepaalt hoe ik me voel. Je voedingsplan is simpel, logisch en haalbaar. Ik ga ermee aan de slag!

Liesbeth

Online-hypnose

Ik maakte op aanraden van een vriendin, een online afspraak voor hypnose. Hoe hard ik ook al aan mezelf gewerkt heb, was ik mezelf vooral op relationeel gebied helemaal kwijt. Dank je voor de fijne sessie, de weg terug naar mezelf. Deze week voel ik meer rust en zelfvertrouwen en ben ik mijn leven weer in handen aan het nemen. Ik kijk uit naar de volgende sessie.

Els

Hypnose

Heerlijk! Ik ben nog steeds goed bezig. Je weet nog wel dat ik last had van eetbuien een colaverslaving. Daar ben ik nu al 5 maanden vanaf sinds de hypnosesessies. Mijn gewicht zakt redelijk mee. Ik ben 12 kg afgevallen. Merci!. 

Marleen

Begeleiding voeding en hypnose

Ik was de hele dag aan het piekeren, me aan het opjagen en eigenlijk was ik gewoon doodmoe. Na enkele sessies was ik helemaal terug rustig en ging anders met moeilijke situaties om. Het was precies of alles me minder raakte.
De voedingsadviezen zijn heel logisch en haalbaar. Achteraf besef je pas dat je voeding voor een groot deel de oorzaak is van de stress. De tips van de begeleiding om rust te vinden zijn makkelijk om toe te passen en zeer effectief. Heel gek is dat ook mijn maag en darmen beter werken.

Rita

Hypnose 

Ik heb zoveel meer vertrouwen op het werk. Geregeld verbaas ik mezelf dat ik op een leuke manier zeg waar het op staat. 

Tom

Hypnose

Dank je dat je mij van mijn suikerverslaving verlost hebt. 

Sabine

On the move

Als nieuweling in de groep werd ik onmiddellijk aanvaard en opgenomen. Ik was wel bang om bekeken en beoordeeld te worden omwille van hoe ik dans. Deze schrik verdween snel tijdens het dansen. Het mogen zijn wie ik ben geeft me een enorm goed gevoel binnen de groep. Ik heb de indruk dat veel mensen niet weten wat muziek met je kan doen. Op sommige momenten komen er veel gevoelens los, zowel positieve als negatieve. Ik vind het belangrijk deze een plaats te kunnen geven. Het woordje uitleg van Birgit doet de puzzel samenvallen. Eén ding is zeker: De rust, die na het dansen genomen wordt, brengt me nog dichter bij mezelf en het is zalig om in alle rust terug naar huis te keren. Een aanrader!

Monia

Hypnose

Ik was al even in begeleiding bij Birgit toen ze me over hypnose sprak. Vooral als ik veel te doen had of gespannen was, had ik toch nog de neiging om de kast in te gaan op zoek naar chocola. Ik voelde me erg op mijn gemak tijdens de hypnosesessies. Ze waren ook alle drie erg verschillende en tegelijk heel aanvullend. Ondertussen merk ik dat ik op de momenten dat ik vroeger naar eten zou grijpen dat ik dat simpelweg niet meer nodig heb. Ik eet gewoon mijn drie maaltijden en soms iets gezond tussendoor. Geen gevecht meer! En ik ben al 6 kg kwijt en omdat ik controle heb over mijn eetpatroon voel ik veel meer zelfvertrouwen.

Evelien

Voedingsbegeleiding spierpijn-diabetes-gewicht

Ik heb in het verleden al meerdere pogingen ondernomen (gedaan) om gewicht te verliezen, maar telkens was het een maat voor niets. Na een tijdje kwam er nog meer gewicht bij. Tot de huisarts me informeerde dat ik diabetes had en best onder begeleiding van een diëtiste mijn suikerspiegel en/of eetgewoonten zou controleren. Birgit was één van de adressen waarnaar verwezen werd.
Birgit heeft goed naar mijn verhaal geluisterd en geholpen om rustig te zijn en me raad te geven over wat ik wel en niet mag/mocht eten. Niet allen voor mijn diabetes, maar ook heeft ze me geholpen om mijn gewrichtspijnen te verminderen en met momenten zelfs weg te krijgen. Dit alles een ander eetpatroon voor te stellen en rekening te houden met mijn verhaal, mijn klachten en mijn bloedgroep. De tips en de begeleiding om rust te vinden en mijn eetpatroon zijn eenvoudig om toe te passen en zeer efficiënt. Mijn gewicht is al goed afgenomen, mijn suikerspiegel is al beter en de pijnen zijn al veel minder. Merci Birgit!

Marie-Louise

Multiscan – begeleiding voeding

Ik was nieuwsgiering naar een meting met de Multiscan Pro. Ik had vroeger wel eens de samenstelling van mijn lichaam laten meten en kreeg zo info over vocht, spieren en vet maar deze meting was daarmee niet te vergelijken. Het is veel uitgebreider dan ik dacht. Waarom ik de meting liet doen? Omdat ik wel voelde dat mijn lichaam wat ongemakken had en ik niet precies wist of ik daar iets mee moest doen of niet. Door bespreking van de meting kreeg ik een helder beeld over het functioneren van mijn lichaam. Ik was enerzijds gerustgesteld door het feit dat ik mijn lichaam best goed blijk te kennen. Dat geeft me vertrouwen dat ik ook vaker naar mijn lichaam mag luisteren. Anderzijds heb ik tijdens de bespreking van de analyse enkele duidelijke werkpunten gekregen. Ik kreeg advies over voeding, mogelijke supplementen en beweging. Nu zijn we drie maanden verder en ik merk dat ik doorgaans een helder hoofd heb en mijn lichaam zich sterker voelt dan tevoren. Voor mij was de meting een echte steun in mijn wens om bewuster te leven.

Bertrand

Hypnose en Multiscan Pro

Op de site had ik gelezen over de virtuele maagband onder hypnose. Ik had al vanalles geprobeerd en had al door dat ik bewuster met mijn eetpatroon zou moeten omgaan, maar ik wist niet hoe. Aangezien ik nieuwsgierig van aard ben maakte ik een afspraak met Birgit. Ik had ook een meting met de Multiscan Pro gepland. Na mijn zwangerschap en door mijn drukke job was mijn lichaam uit balans. De stress en een vroeger ‘proteïnedieet’ had mijn metabolisme doen stilvallen. Het voedingsschema is heel haalbaar. Gewoon gezonde voeding waar ik en mijn gezinsleden ons goed bij voelen. Door de hypnosesessies kost het me ook geen moeite om gezond te leven. Ik ervaar minder stress. Geen ‘cravings’ meer. En mijn gewicht daalt zienderogen, maar ik heb er nog een deel te gaan.

Melanie

Voedingsbegeleiding

Toen ik startte in deze begeleiding kon ik geen dag zonder koekje. Ik at mijn vermoeidheid, mijn dipjes, weg. Koffie, suiker- of vetrijke snacks gaven me eventjes een goed gevoel. Daarna zakte dat gevoel weer weg en begon ik opnieuw met eten. Geheel toevallig kwam ik bij Birgit terecht en dat was een verademing. Op gebied van voeding leerde ik een aantal nieuwe dingen die er vooral voor zorgen dat mijn suikerspiegel doorheen de dag constanter blijft. Dus geen grote pieken en dalen meer! Daarnaast krijg ik, dankzij gesprekken, inzicht in mijn denken en handelen. Mijn vrees voor 'honger leiden' en 'weer op dieet' bleek niet nodig. Voor mij is dit een langzaam proces maar een proces waar ik slimmer, gezonder, rustiger en meer mezelf door word. Ik kan het iedereen aanraden die het eeuwige vechten moe is en eindelijk wil begrijpen wat er nodig is om een gezondere en gelukkigere versie van zichzelf te worden.

Ida

Kooksessies

Als hobbykok leer ik verrassend lekkere en eenvoudige gerechten gereed te maken tijdens de kooksessies bij Birgit. Een echte inspiratiebron om gezond te leren koken.
Bedankt Birgit!

Paul

Kooksessies

Niets dan lof voor de kooksessies! Eenvoudige ingrediënten worden omgetoverd tot innovatieve, uiterst gezonde en superlekkere gerechten. En dat onder de deskundige leiding van Birgit. Een echte aanrader!

Delia

On The Move

In de afgelopen weken heb ik geleerd om me een beetje meer te ontspannen met behulp van muziek. De term dansen doet ‘on the move’ tekort. Het is zoveel meer dan dat: je doet wat je wilt en op de manier hoe je het wilt. Voor mij een verademing omdat ik dagelijks onder druk moet leven. En het gekke was dan ook dat het wegvallen van de druk mij juist tot een beter en bevredigender resultaat heeft gebracht dan ik ooit had verwacht.

Cynthia

On The Move

Voor mij betekent ‘on the move’ vooral een uitlaatklep. Ik dans heel graag en vooral op de up-tempo-liedjes kan ik me de laatste tijd echt laten gaan. Maar ik heb ook oosterse muziek leren kennen en waarderen en daar vind ik dan weer rust in. Het samen in groep zitten voor de les en tijdens de pauze vind ik ook heel fijn, en het feit dat ik dan ook dingen kan vertellen, wil zeggen dat ik me op mijn gemak voel in de groep.

Sylvia

On The Move

Dansen maakt me blij… en blij werd ik bij elke ‘on the move’ avond! De inleiding die Birgit op elke avond geeft, legt een accent op de avond en geeft verbondenheid in de groep. Je eigen ding doen op de muziek staat centraal en dat maakt dat het zo bevrijdend werkt.

Veerle

On The Move

Ik heb je lessenreeks heel toevallig ontdekt via een folder en ik dacht: waarom niet eens proberen? Je kunt jezelf zijn zonder het gevoel te hebben van bekeken te worden. Je voelt je vrij van alles in die tijd dat we dansen. En het heeft er toe gebracht dat ik hier (als ik alleen ben),of met de kleinzoon, ook al eens op muziek sta te dansen.

Ria

Hypnose

Dag Birgit, wat leuk om je nog eens te zien, al was het maar vanuit de auto. Het doet me telkens weer terugdenken aan wat ik dankzij jou weer geworden ben en vanwaar ik kwam. Ik leef terug, ben een betere mama, vrouw, vriendin en 1000x gelukkiger. Daarvoor wil ik je nog eens bedanken want jij hebt daar een heel groot aandeel in (gehad). Dankjewel! Dikke kus,

Nathalie

Hypnose

Hey, ik heb net het bestand beluisterd. Voel me nu heel rustig en ontspannen 👍 ook het deel over gevoelens, onnodig zorgen maken en verleden loslaten is wel van toepassing , ik ga het zeker vaker beluisteren want ik merk dat het me toch steeds weer goed doet 👌. Een mens draagt nu eenmaal meer dingen mee dan nodig zijn he . Dank je wel , groetjes 😃

Hypnose

Via deze weg wil ik je ook nog bedanken voor je hulp in mijn 'traject'. Moet je niet vertellen wat een impact het had. Bereid me al weken voor op de 9 op de weegschaal omdat ik zwanger ben en heb het pas vanmorgen bereikt (toen ik bij jou startte zat ik al over 88!). En weeg nog maar 2x per week enzo. Al vreemd genoeg om te zeggen dat zelfs andere inzichten en de ervaring op zich me meer waard was dan het eigenlijke gewicht op zich. Voor het eerst durf ik vertrouwen. Na de zwangerschap zien we dan wel weer en misschien hoor je me dan wel weer ivm de maagband maar voorlopig ben ik al super gelukkig met wat het nu met me doet. Daarom nog eens oprecht bedankt!

Marilyn

Hypnose

Dag Birgit ik blijf nog steeds op 6 a 7 kg lichter!! Grtjs 

Guy

Meer info? Contacteer voedingsconsulente Birgit Gilis