top of page
shutterstock_1064011796x.jpg

Wat anderen zeggen...

Hypnose rijangst

Ik wou je nog laten weten dat ik gisteren naar Gent moest voor mijn werk. Over de drukke Antwerpse ring, door de Kennedytunnel, in slechte weersomstandigheden... een half jaar geleden zou ik nooit gedacht hebben dat ik dat ooit in mijn leven zou doen. Maar het is heel vlot verlopen... dat heeft me een enorme boost gegeven. Dus ik kan nu wel even verder! Fijn weekend!

Marthe

Hypnosetraject

Lieve Birgit,
bij deze mijn review...

Ik hoor al jaren: "je moet jezelf graag zien" , evenlang heb ik mezelf afgevraagd, hoe doe ik dit?
Tijdens mijn 1ste hypnosesessie bij Birgit heb ik dit gevoel mogen ervaren...
een gevoel in mijn hart en buik dat ik nooit eerder had gevonden en dit door gewoon Birgit haar stem te volgen.
Ik kreeg vanuit mijn eigen lichaam antwoorden op vragen waar ik al jaren naar op zoek was, situaties uit het verleden werden opgehelderd door er simpelweg in alle rust naar te kijken.
Het is een verrijking in mijn leven en helpt mij om dichter bij mezelf te blijven.
Contact met eten en bepaalde mensen in mijn leven waarmee ik moeilijk kon communiceren verlopen nu hartelijk en in alle rust.
Birgit, ik ben ontzettend dankbaar om jou te mogen leren kennen , ik weet zeker dat we elkaars pad nog gaan kruisen.

X

Sessie hypnose

Nogmaals bedankt voor de sessie vanochtend. Ik voel me vrij, de Power in mij voel ik voor't eerst echt mentaal en niet alleen fysiek. Ik denk dat mijn proces nu pas echt kan starten, de ballast is overboord. Misschien nog niet helemaal, dat zou straf zijn, maar dat wat me onbewust blokkeerde, lijkt nu opgelost! Grts

Anne

Traject 'De schoonheid van moeilijke relaties'

Perfect gratis informatiegesprek met beantwoorden van alle gestelde vragen en duidelijke uitleg over werkwijze en te verwachten resultaat.

Voor mij een aangename kennismaking met een onbekende manier om via toepassing van hypnosetechniek je innerlijke tot rust te laten komen.

Voor herhaling vatbaar.

Boudewijn

Traject hypnose

Dag Birgit, mijn ervaring bij je.... vanaf de eerste keer bij je viel er precies een cirkel van rust rond en in me... Anderzijds is het nog moeilijk de controle los te laten om te begrijpen wat de sessies bij me teweegbrengen. Ik vind dat ik redelijk goed geslaagd ben... onvoorstelbaar voor mij. Mijn eetpatroon is redelijk ok, zo goed als geen tussendoortjes. Stoppen met één portie. Belangrijk is dat ik mijn 'stresskip' terug op stal heb kunnen plaatsen. Je hebt mij enorm geholpen om me terug te laten zien wie ik ben. Heel veel groetjes.

Els

Hypnose

Dag Birgit
Nogmaals bedankt voor jouw magische energie ✨ Ik voel me zoveel krachtiger en dichter bij mezelf... ongelooflijk! Je gaat nog zo vaak door mijn gedachten. Het stroomt, het straalt,... het is heerlijk om dit te mogen ervaren 💖🙏🏻

Mijn hele lijf protesteerde de dag en dagen voor de voorstelling maar ik ervaarde het echt als helingspijnen.

De rust en het vuur wat ik terug beleef in heel m'n 'zijn', heeft me de kracht gegeven om uit mijn patroon van 'freeze' te gaan en echt te gaan handelen vanuit mijn pure kern. Ik heb m'n bijberoep aangevraagd en op een heel authentieke manier mijn passie voor vrouwencirkels voorgesteld aan een grote groep mensen.

Voor mij enorm grote stappen wat écht iets heeft doen verschuiven... Het voelt aan als een poort waar ik door ben gegaan 🪄✨

Jij hebt dit vuur terug aangewakkerd in mij, lieve Birgit! Met jouw wijze en begeleidende woorden bracht je me tijdens hypnose in werelden die me zoveel inzicht, kracht, rust, vertrouwen en gronding schonken. Op elk moment voelde jij haarfijn aan wat te zeggen of wat net niet. Het was een magische harmonie tussen jouw zachte sturing/aanmoediging en mijn zelfhelend vermogen. Je bracht me terug heel dicht bij mezelf. Het is zalig om de energie in elke cel van m'n lijf weer te voelen stromen en het vertrouwen weer te mogen ervaren om mijn mooiste leven te gaan leiden. Om vanuit m'n pure kern mijn bijdrage te durven schenken aan de wereld!

Zo dankbaar voor jou op m'n pad en ook heel erg onder de indruk van de warme, zachte, oprechte, bemoedigende nazorg die jij biedt... waaaauw 🙏🏻 Het voelt als een zacht mosplekje zoals een vriendin van mij dat altijd zo mooi kan verwoorden.

Leentje

 

Hypnosessie - roken

Hey Birgit, ik ben bij jou geweest voor hulp om te stoppen met roken in november.. en moest jou iets laten weten wanneer ik volledig sigaretten vrij ben.. ik heb in die tussentijd zo af en toe gerookt, maar wel met een vieze gedachte, deze gedachten werden steeds erger, en ben nu 3 weken volledig een niet roker 🥳👍 ik voel me ook helemaal niet opgejaagd aangezien ik in een stresssituatie zit op moment. Het gaat me zelfs heel goed af. Hartelijk dank voor je hulp. En zal jou zeker aanraden. Lieve groetjes

Ellen

Begeleiding voeding

Dag Birgit, ik stuur je even een berichtje om een dikke dankjewel te zeggen! Je hebt me heel goed geholpen! Sinds ik het mentaal heb losgelaten ben ik 6.5! Kg afgevallen :) Heel erg bedankt om me zo goed te helpen. Groetjes,

Sofie

Hypnose

Lieve Birgit, ik heb de afgelopen twee nachten, nadat ik bij jou geweest ben, geslapen als een 🌹! Zalig, in mijn eigen coconnetje. Zal nog wel snurken, maar hoor t zelf niet 😉. En heb hopen energie!!!! Gisteren hele namiddag buiten van de sneeuw genoten samen met mijn mannen en de geitjes😂. Zalig! En heb qua eten zo'n zin in lekkere verse dingen. Net nog lekkere ketel soep gekookt😋. Gaat heel goed. Lees ook regelmatig uw blad. Staat nu in mijn gsm, lekker makkelijk😉. Dus gaat heel goed! Dank je wel voor de hulp! Ben terug vertrokken 😘! Groetjes

Petra

Begeleiding voeding - hypnose - PDS

Ik ben bij Birgit terecht gekomen omdat ik op zoek was naar oplossingen voor mijn prikkelbare darm. Ik ervaarde hierdoor veel stress. Birgit heeft enerzijds voedingsadvies gegeven en anderzijds heb ik een sessie hypnotherapie gevolgd. Ik moet zeggen dat ik veel rustiger geworden ben en op de momenten dan ik veel last heb, de stress daarna veel beter kan laten zakken.
Birgit is een zeer zachtaardige en rustige vrouw. Zeer aangenaam contact!

Lore

Hypnosetraject

Ik heb enorm genoten van mijn drie sessies samen met Birgit, een prachtig mens. Het was zeker geen walk in the park, maar ik mocht veel doorvoelen, in een veilige omgeving, met een spot-on begeleiding.
Ik voel me rustiger nu en dieper verbonden met mezelf, familie, vrienden en
vooral - het universum.
Dank je, Birgit. Ik kom zeker en vast nog eens tot bij jou!

Kelly

Hypnosetraject

Dankuwel voor jouw steun, inzicht en ongelofelijk optimisme. Dankuwel voor jouw geloof in mij. Ik geef je hiervoor een dikke knuffel xxx

Ann

Hypnose

Hoe gaat het met je?
Super! Tot nu toe nog altijd geen sigaret aangeraakt. En ik voel me veel beter! Bedankt! Groetjes

Vanessa

Hypnose

Hey, Eventjes laten wat dat ik net terug ben van de orthodontist na een maand mijn beugel met een gerust gevoel te dragen. Ik moet zeggen dat gaat heel goed!!! Ik heb nog geen braakneigingen gehad! Liefs

Marleen

Hypnose

Dankjewel voor alle kennis, ondersteuning, begeleiding, positieve energie, ... tijden het afgelopen jaar, waardoor we als gezin nu een vredevolle en vreugdevolle kerst kunnen vieren.

Sara

Cirkel van de Ziel - Dinsdagavond

Hoi allemaal, ik ben zo enthousiast dat ik dit even wil delen. Ik liep al weken met nekpijn rond, zelfs zo erg dat ik vaak duizelig was. Ik wilde een afspraak maken bij de dokter omdat het niet langer houdbaar was. Gisteren na het voorbeeld van Veerle heb ik aan de kronieken gevraagd deze last weg te nemen. Ik voelde gisteren al minder pijn en druk maar durfde het niet geloven. Vandaag is het nog beter, het voelt zelfs vreemd dat ik geen pijn meer heb maar ik ga ervan genieten. Bedank Birgit om ons op pad te nemen, Bedank Veerle om jouw vraag te delen en de rest om mij mee te nemen in het veld. 🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

Inge

Familieopstelling - kinesiologie

Hey goedemorgen 

Dank je voor het te vragen. Het gaat goed. Ze had vrijdagochtend bijna een traantje in haar oog bij de afscheid. En ik moest nog iets langer blijven om te spelen in de klas. Toen vonden we een leuk spel met haar vriendin en mocht ik vertrekken.
We kregen van de juf ook de kans dat ik iets langer mocht blijven wat normaal niet mag (omdat zij het zo moeilijk had moest ik altijd snel weg wouden ze). 

En ze kreunt niet sinds 2 nachten. Normaal in de nacht wordt de soms licht huilend wakker en maakt ze kreunende gehuil, wat heel irritant is. Dan masseerde ik haar buik maar nu werd ze soms wakker zonder gehuil en sliep verder. En bij het slapen was ze niet bang bij kleine geluidjes die ze hoort, wel als het nachtlampje uitviel en het donker werd had ze weer bang.

Er zijn zo van die kleine duidelijke veranderingen vind ik.
Bij mij lijkt het alsof ik iets heb afgewerkt. Ik begrijp mijn dochter beter.

Dank je
Groetjes

Hypnosetraject - PDS

In verband met mijn PDS klachten ben ik terecht gekomen bij Birgit. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst wat terughoudend was tegenover hypnotherapie en zag dit dan ook als laatste redmiddel om van mijn klachten af te komen.
Nou ik had veel eerder naar Birgit moeten gaan!
Birgit haar zachte, respectvolle en vooral begripvolle aanpak was ontzettend fijn.
Stap voor stap nam ze mij mee en legde op een down to earth manier uit wat er aan de hand was en wat we gingen doen om dit op te lossen.
Zelfs als ik moeite had om bepaalde dingen echt te begrijpen, legde ze het op een andere manier uit, zodat ik het ook begreep.
Ik wist al dat PDS niet alleen maar werd veroorzaakt door iets lichamelijks, maar dat de oorzaak psychisch zo diep kon zitten dat wist ik niet.
Na een paar sessies merkte ik dan ook een enorm verschil van mijn klachten.
Wat een verademing.
Iedereen die twijfelt kan ik alleen maar adviseren om het zeker eens te proberen.
Je zult echt versteld staan van de uitkomst!
Birgit, enorm bedankt!

Monique

Hypnose

Dag Birgit, ik ben heel blij dat ik de stap gezet heb om tot bij jou te komen. Het heeft mij zoveel deugd gedaan. Dankzij jou weet ik nu dat er nog een vlammetje in mij zit en dat dat wat er ook gebeurd nooit zal verdwijnen. Ik ben je heel dankbaar.Grtjs
 

Charlotte

Hypnose

Dag Birgit ik blijf nog steeds op 6 a 7 kg lichter!! Grtjs 

Guy

Deskundig, eerlijk, open,... dankuwel Birgit voor mijn "doorbraak"!

Ann

Zo ontzettend onder de indruk van Birgit en haar hypnose... 1 sessie bij haar en het is alsof ik nooit gerookt heb... wat een gevoel van vrijheid! Ik had dit veel eerder moeten doen! Niet twijfelen! She's the real deal!

Daisy

Birgit heeft mij op 3 sessies enorm geholpen. Een hoop opgekropte emoties die al jaren over mij heen bogen hebben we samen verwerkt tot een nieuwe energie die door iedereen in mijn ogen te zien is. Ik ben Birgit enorm dankbaar voor wat ze mij heeft geleerd. Ik kijk er naar uit om mezelf te ontwikkelen en lekker kort bij mezelf te blijven. Want dat is o.a. wat ik geleerd heb. Bedankt Birgit! Veel liefs!

De foto is van het moment dat ik buiten kwam van m'n 3e en laatste sessie. De zon brak door de wolken.. een mooie boodschap die op dat moment erg binnenkwam.

Sofie

Mijn traject van 3 sessies (hypnose) bij Birgit, leidde mij naar onbewuste zaken.
Birgit gaf mij vlug de juiste inzichten, vertrouwen en handvaten om mee aan de slag te gaan in mijn dagelijks leven.
Ik heb vertrouwen en vraag de hulp die ik nodig heb.
Ik werk aan mezelf en ga vooruit in al mijn doelstellingen.
Voor mij een zeer waardevolle positieve ervaring!
Grtjes,

Carine

Ongelofelijk wat voor transformatie plaatsgevonden heeft na 3 sessies! Het resultaat na 1 sessie was er ook al maar na de derde? Een wereld van verschil! Voel me veel sterker, zekerder en vol zelfvertrouwen. Ik voel richting en dat geeft rust. Dingen zijn duidelijk en helder nu. Ik kan verder aan de slag met bruikbare tools. Een aanrader!

Katia

Dag Birgit    
Bedankt om zaterdag uw huis ter beschikking te stellen voor de opstellingendag. Ik vond het een ongelooflijk bijzondere dag en de energie was zo warm, vrouwelijk, aanmoedigend, …    
Mijn diepste wonden werden zichtba
ar en tegelijk liefdevol geheeld, heel magisch …    
Ik ben nog steeds in verwondering 😉    
Groetjes ❤

Veerle

Al heel lang heb ik last van de relatie met mijn moeder. Ik kan bij haar moeilijk mijn grenzen afbakenen en onzichtbare koorden blijven aan me trekken waardoor ik niet vol in het leven sta. Het aangeleerde patroon waarbij ik me naar beneden haal, zit er diep ingebakken. De sessies met Birgit Gilis rond ‘de schoonheid van moeilijke relaties’ heeft me op een dieper niveau laten kijken naar wat er speelt. Door de hypnose en het werken met familie - opstellingen kon ik via mijn onderbewustzijn vooral voelen wat ik nodig heb om in mijn eigen kracht te kunnen staan. Met kleine haalbare stappen probeer ik nu vanuit een diepere laag lief te zijn voor mezelf en mijn eigen vriendin te zijn. Van daaruit ga ik op een gezondere manier iets aan andere mensen kunnen geven.

Hilde

Dag Birgit

Hier ben ik dan! En ja hoor, ongelooflijk maar ik voel mij super!
Ik heb even gewacht om te mailen omdat ik dacht dat ik mij misschien van alles aan het inbeelden was maar sinds afgelopen vrijdag begon ik te beseffen dat ik toch wel anders over eten begon te denken. Ik kan het zo moeilijk omschrijven maar ik voelde mij anders. Sinds onze laatste ontmoeting kan ik gewoon een dikke, vette NEEN tegen snoep, koeken en chips zeggen. Ik weet begot dat ik deze dingen lekker vind maar ik kijk er na en kan heel gemakkelijk zeggen ‘pffff, dat slaan we even over’. Ik eet zelfs meer groenten (lees: slaatjes!!!).  Ook ben ik al goed gaan wandelen en fietsen en dit allemaal zonder het gevoel te hebben dat dit moet. Zalig gewoon en… zo ontzettend raar. Ik ben op die week tijd zelfs 2,5 kg afgevallen (ja de eerste kilo’s gaan vlug hé). Heel fijn, was echt geen must want dat ‘vrij’ gevoel betekent zoveel meer dan die kilo’s minder. En ik denk dat ik dat ‘vrij’ gevoel mag/kan omschrijven met wat jij zei en als resultaat wilde hebben, namelijk dat IK de keuze maak om te eten wat ik wil en niet zozeer meer mijn geprogrammeerd onderbewustzijn? Of ben ik mis? Zie ik het te rooskleurig?

Ik voel mij ook heel licht (figuurlijk) en veel minder lichamelijk moe! Zou dit echt allemaal daarmee te maken hebben, zoveel gevoelsveranderingen op 1 week tijd?
Ook heb ik van woensdag tem zondag veel spierpijn gehad doorheen heel mijn lichaam. Met momenten heel erg en maandag was dat allemaal voorbij! Ook iets met een eventuele ‘innerlijke’ verandering te maken? Of ben ik mij nu helemaal van alles aan het inbeelden?

Enfin, sceptische Jill is nu niet meer sceptisch en wil je echt wel bedanken voor de fijne sessies! Hopelijk blijf ik dit gevoel nog heel lang hebben!  
Vele lieve groetjes

Jill

Na jarenlang, van het ene dieet naar het andere (afvallen lukte wel, maar gewicht houden was een ramp), heb ik de stap gezet om naar Birgit te gaan. (Had ik dat al maar eerder gedaan!). Birgit is een lieve, begripvolle vrouw die me heel goed geholpen heeft. Ik moet nu geen moeite meer doen om te diëten, grijp automatisch naar lekkere natuurlijke producten, waardoor ik vanzelf afval! Zalig toch! 😊 Ook heeft ze me laten inzien hoe ik sta in de maatschappij. Heel leerrijk en zeker niet onbelangrijk! Ik voel me geweldig met de 'nieuwe ik' en bruis van energie! Dank je wel Birgit! 😉

Petra

k raad het iedereen aan om hypnose te doen.
Je krijgt eerst een gesprek dat je extra inzichten krijgt en nadien word je onder hypnose gebracht om je hierin extra te helpen. Ik voel me innerlijk zoveel rustiger en kan nu dingen aanpakken wat ik eerst niet kreeg gedaan!
Heel erg bedankt Birgit om zo klaar te staan voor mijn dochter en voor mij!
Je doet dat super goed! Geen moment spijt dat ik jou het leren kennen. Wij komen zeker nog terug!
Warme knuffels

Karolien

De Doorbraak heeft haar naam niet gestolen. Bij Birgit volgde ik drie sessies hypnotherapie. Met haar warme en krachtige persoonlijkheid neemt zij je mee op weg, naar jezelf. Ik kan gerust zeggen dat er bij mij diepgaande zaken zijn verschoven, dat er meer lichtheid is in mijn leven. Maar bovenal heb ik mijn helende krachtbron van inspiratie weer gevonden. Dankbaar ben ik, voor deze waardevolle ervaringen.

Joyce

Hey sorry dat ik niet heb terug gebeld. Ik had het heel druk op mijn werk maar voor de rest gaat het goed. Ik ben naar de tandarts gegaan en het gaat goed.
Op 2 juni mag ik voor mijn nieuwe tanden gaan. Als ik ze heb kom ik u ze laten zien. Dankjewel voor mij te helpen 👍👍

Vittoria

Het leven loopt niet altijd zoals we zouden willen en dan kunnen we wel eens hulp gebruiken. Deze vond ik bij Birgit Gilis van de Doorbraak. Na twee sessies hypnotherapie kreeg ik meer duidelijkheid over wat er zoal speelde in mijn leven. Wat ook wel belangrijk is, de aanpak en het contact met Birgit voelde meteen goed voor mij. Dankjewel Birgit.  

Lily

Hey Birgit, ik ging u op de hoogte houden. Wel! De hypnose werpt zijn vruchten af. Ik heb zaterdag na de sessie wel heel fel maagpijn gehad maar zondag is alles weer op gang gekomen, ik voel mij super!!!

Noella

Dag Birgit,

Ik wil je even op de hoogte stellen dat de gynaecoloog vandaag tijdens de controle haar ogen uitkeek van ongeloof. Blijkbaar zijn de jongens op 2 weken tijd helemaal gedraaid van hun hoofdje naar boven naar nu allebei hoofdje naar beneden. Dit maakt natuurlijk dat alle kaarten voor een natuurlijke bevalling weer op tafel liggen.

Toch straf dat dit na onze sessie is kunnen/mogen gebeuren 🥰 Dankjewel ervoor, we laten alles gebeuren hoe het zich aandient. Ik heb er alle vertrouwen in, dankzij jou☺️

Sandy

Afspraak geannuleerd
Hallo Birgit, bij deze laat ik je weten dat de 1e sessie al heeft geholpen en dat ik al terug mooie nagels heb. Voel me ook terug beter. Ben blij dat ik de stap gezet heb en had dit eigenlijk al veel eerder moeten doen. Bedankt 🙏 Grtjs Christine 😉

Christine

Drie maanden geleden heb ik een aantal sessies bij Birgit gevolgd. Het lukte me toen al drie jaar niet om gewicht te verliezen en eigenlijk maakte ik de afspraak bij Birgit in een opwelling. Sinds de sessies ben ik 6 kilo lichter en heb ik ook de motivatie en het vertrouwen gekregen dat verder gewicht verliezen zal lukken. Birgit is een oprechte, warme en vriendelijke dame die echt naar je luistert. Meer nog, ze helpt je ook beter naar jezelf te luisteren. De sessies werden zo veel meer dan enkel een middel om gewicht te verliezen. Ik heb bij Birgit mezelf gezien als een krachtig persoon met zelfvertrouwen, iemand die vanzelfsprekend haar doelen kan bereiken. Hierdoor besef ik dat de dingen me overkwamen, dat ik passief afwachtte zonder te geloven dat er iets kon veranderen. Nu geloof ik wel weer in wat ik kan en ik heb hierdoor ook de motivatie om er daadwerkelijk naar te handelen. Bedankt, Birgit!

Vera

Ik Google-de ‘hypnose’ i.f.v. mijn zoektocht naar innerlijke rust en het gebruik v alcohol om deze te bereiken.

Dit was compleet uit mijn comfortzone.
Het eerste gesprek met Birgit voelde meteen zo vertrouwd en ik voelde dat ze me echt begreep. Dit gaf me zoveel vertrouwen dat ik er geen moeite meer mee had om uit die comfortzone te komen.
Het gevoel v begrip, het ervaren van de onwezenlijke rust in hypnose, het warme persoonlijke contact en de praktische tips hebben mij echt een positieve boost gegeven.

Ik heb zelfs besloten om dit traject niet te stoppen na 3 sessies (zoals voorzien), maar het te onderhouden.
Dank je wel Birgit …. Je bent TOP

KG

Lieve Birgit,
Jij bent van mij nog niet verlost.
Iedereen heeft zijn persoonlijke coach nodig. Jammer dat de mensen kritisch zijn en niet beseffen dat een kleine financiële vergoeding heel hun traject/levensloop kan veranderen. Door dat energie constant veranderlijk is, zijn wij dat ook. Ik zet stappen in healing en coaching omdat ik van mezelf ben gaan houden en vooral omdat ik het waard ben 🥰
Dank je 🙏🏼 om mijn herder te zijn. Ik ben U enorm dankbaar.

Sandra

Birgit werkt op een authentieke, zachte en respectvolle wijze en helemaal in verbinding met de persoon die ze voor zich heeft.
Patronen werden zichtbaar voor me alsook actiepunten die ik graag wil aanvatten. Doorheen de sessies kwam de weg naar mezelf in beeld en stapsgewijs mag ik deze nu bewandelen. Bewustwording, durven voelen en voluit leven zijn hierbij de voornaamste bagage op deze tocht.

Stephanie

Dankjewel Birgit voor steeds weer de fijne open gesprekken. Telkens voel ik me meer in balans en tot rust komen. Elke sessie kan ik aan de slag met de nieuwe inzichten die je steeds liefdevol deelt met me of tot mij komen tijdens de hypnose/regressie. Je bent een boeiend en inspirerend persoon met de juiste portie geduld en warmte🌞

Iris

Het gaat heel goed.
Ik voel me veel beter. Rustiger, maar het belangrijkste heel snel verzadigd. Ook drang naar koffie is minder.
Ben ondertussen 2 kg afgevallen. En vooral veel rustiger. Ik ben zo blij dat ik bij u geweest ben. Het gevoel van hebben... hebben... is er niet meer. Ik kan genieten van mijn eten.Ik zie voeding als genieten en niet meer van 'overleven' en hebben. Maar ook op andere vlakken merk ik het.
In positieve zin.

An

Wat een verademing...

Wanneer je op zoek gaat naar hulp voor een (eet-)probleem en terechtkomt bij een holistische aanpak, alsof het zo moest zijn (en ja, dat moest zo zijn). Wanneer door liefdevolle gesprekken en hypnose duidelijk wordt wat er altijd geweest is, maar vertroebeld werd door mist in je hoofd en je lichaam.

Ik heb in mijn leven al veel hulp gezocht en gevonden, maar dit traject spant echt de kroon.
De inzichten en ervaringen die met hulp van Birgit zijn tot stand gekomen, hebben een ongelooflijke rust gebracht. En dat weten, die onpeilbaar diepe bron van weten, geven mij het vertrouwen dat het goed komt.

Marie

Geweldige en baanbrekende inzichten verkregen om niet vast te zitten in het leven en optimale grootsheid te verkrijgen 👌👌

Caroline

@Birgit, voor mij een mooi verhaal met een bijzondere moraal, een mooie trip met een prachtige afsluiter, een trip om nog eens een keer over te doen… dankjewel 🙏🏼

Betty

Ik voelde me begrepen, gezien, gehoord en vooral heel veilig bij Birgit. Na 3 sessies ziet en voelt mijn leven al helemaal anders. Eeuwig dankbaar!

Cindy

Een warme en lieve vrouw die weet wat ze doet! De hypnosesessies zijn heel waardevol geweest voor mij :)

Selina

Birgit, dank je wel voor je wijsheid en inzichten. Je hebt me leren voelen, gevoelens toelaten en accepteren en luisteren naar mijn eigen leermeester die altijd aanwezig is. Ik was mezelf kwijt, mijn hoofd stond op springen. Dankzij jou heb ik geleerd om diep in mezelf te kijken en terug mijn balans te vinden. Alles komt goed.
En dit doe je allemaal met heel veel rust en liefde. Dank je wel hiervoor.

Esther

Birgit is zacht, liefdevol, krachtig. Zij combineert haar kennis, vaardigheden en intuïtie op een heel bijzonder wijze om je te helpen. Ze blijft menselijk en dicht bij haar gevoel omdat ze duidelijk ook haar eigen levenspad gaat en daarbij de patronen doorleeft dat ze in zichzelf tegen komt. Ze geniet duidelijk van haar werk. Daardoor voel ik me heel erg op mijn gemak.

 

Door me eerst te laten vertellen, maakt ze ruimte voor het verhaal en dan kan ze heel makkelijk de kern van je probleem of vraag eruit halen. Zij gebruikt verschillende methodes om je inzichten te geven. Na elke sessie voel ik me sterker en zelfverzekerder. Zoweida.

 

Waar te beginnen? Dat is een vraag die zowel hier toepasselijk is als bij mijn 1ste afspraak bij Birgit. In de wachtkamer krijg je al een idee in verband met vragen die in je hoofd rondspoken. Loslaten, jezelf terug vinden, je verleden aanpakken, terug de energie vinden, enz.. Ik denk dat ik zoals velen hier dagelijks mee geconfronteerd worden. De manier hoe Birgit je in jezelf laat terug kijken, is gewoon ongelooflijk. Opgekropte frustraties uit je kindertijd, onverwerkt verdriet, pijn, kortom alle emotionele ervaringen die ik maar al te vaak in een potje heb gestopt en nooit onder ogen heb durven zien. Door hypnose heeft Birgit mij laten zien dat deze ervaringen wel degelijk kunnen aangepakt en vervolgens verwerkt kunnen worden. Resultaat, opnieuw ademruimte, mijn plaats terug opeisen maar vooral terug de energie door je lichaam voelen stromen en genieten van alle dingen, groot of klein. Laagje per laagje werd aangepakt waardoor er terug plaats was voor de inkomende energie van de kosmos. Een meer dan geweldige ervaring en ik wil Birgit dan ook met hart en ziel bedanken voor mij te begeleiden in dit proces! Een raad wat ik iedereen kan geven, pak het aan en ga ermee op pad met haar. Een spirituele begeleidster eerste klas!
Bedankt Birgit!

Raf

Hypnose - Reïncarnatie

Ik ben Tine!
Angst is een groeispanning van me en hiervoor heb ik de hulp van Birgit ingeroepen.
Birgit stelde hypnosetherapie voor zodat ik vanuit hypnose naar die levens kon terug gaan waarin ik angst ervaren heb waardoor ik in dit leven weerhouden word om in mijn kracht te komen.
Op een zachte, duidelijke, vriendelijke methode bracht Birgit me in een diepe rust maar bleef ik bewust van wat ik zag, zei en hoorde.
Vanuit een juist invoelen stelde Birgit me vragen waardoor ik nog dieper in dat leven wegzakte en toeschouwer kon zijn van de taferelen die zich ontvouwden.
In een leven heb ik verlatingsangst en doodsangsten meegemaakt als slachtoffer...in een ander leven heb ik vanuit angst de rol van dader op mij genomen...
Tot slot werd mij een leven getoond waarin ik in harmonie en schoonheid leefde! Niets gaat verloren!
In vijf stappen bracht Birgit me terug in het hier en nu en bespraken we liefdevol de sessie die me de nodige inzichten heeft gegeven.
Ik ben Birgit heel dankbaar!Ik voelde me veilig en gesteund. Ik voel me nu meer in mijn lichaam waardoor mijn zelfliefde meer tot uiting komt in mijn handelen en in wie ik ben! Dank je wel Birgit!
Liefs, Tine 

Traject Hypnose - Systemisch

Ik ben heel content dat ik de stap naar Birgit Gilis heb gezet😃!Ik ben 48 jaar,al 35 jaar diabeet type1en sukkel al jaren met mijn gewicht( heb al 17 jaar maagring)!9 maanden geleden kwam ik plots(voor mij onverklaarbaar) 10 kg bij en geraakte ik er niet meer vanaf… ondanks de nodige inspanningen.Was erg frusterend en ontmoedigend!!Ik heb alle medische sectoren geraadpleegd(diëtiste,diabetesarts, mijn maagring terug bijgespannen,bloedonderzoek hormonen,sporten,…) maar niemand kon mij blijkbaar helpen.Ik bleef die 10kg houden en mijn zelfbeeld begon erg negatief te worden.Mijn laatste hoop was een gesprek met Birgit over eventuele hypnose om mijn (verstoorde) relatie met eten te resetten.Ik stond er sceptisch tegenover!Maar nu 1,5 maand later ben ik al 5 kg lichter en mijn zelfvertrouwen is terug!Ik voel mij prima!Ik ben er nu van overtuigd dat overgewicht méér is dan alleen diëten!Ik kan nu stoppen met eten en ik maak veel gemakkelijker de juiste keuzes van eten…zonder daar een onrustig gevoel bij te houden.
Voor mij heeft de hypnose gewerkt om op een natuurlijke manier mijn jarenlange struggle met eten aan te pakken.Voor mij dus een geschenk uit de hemel😃

Birgit

Persoonlijke ontwikkeling 

LIFE CHANGING. Ik volgde verschillende trajecten (opstellings workshop, hypnose,..) onder helende leiding van BIRGIT. Zo dankbaar voor haar talent, wijsheid, inzicht en nederigheid. Een groot aandeel in mijn weg naar innerlijke rust en zielskracht. ✨ #foreverthankful

Elise

Opstellingendag -  Onthemove - Traject Manifesteren

In de afgelopen jaren heb ik zowel de individuele begeleiding als groepslessen (familieopstellingen, On The Move, Traject Leren Manifesteren,...) bij Birgit gevolgd. Ik heb al zoveel bijgeleerd over mezelf en zoveel vooruitgang gemaakt onder de fantastische begeleiding van Birgit. Het is een echte aanrader! Er is nog zoveel te leren en te ontdekken, ik kijk er echt naar uit! Ik ben zo dankbaar dat ik er dankzij een vriendin op een dag ben terechtgekomen. Birgit haar begeleiding en inzichten hebben mij al zoveel moois gebracht.

Sara

Traject Hypnose - Systemisch

Begin 2020 kreeg ik de diagnose van een agressieve borstkanker. Dit ging gepaard met een zwaar en lang traject aan behandelingen: 16 chemo’s in 6 maanden tijd gevolgd door 2 operaties, 21 bestralingen en 18 immunotherapieën. Dankzij die therapieën was de kanker uit mijn lijf! Nu kon ik mijn leven weer opnemen. Mis! Na de behandelingen word je door de medische wereld losgelaten en je doel van de voorbije jaren (genezen) is bereikt. Ik heb 1,5j in een zwart gat gezeten en op automatische piloot geleefd en me ingezet voor mijn gezin en mijn huishouden in combinatie met medicatie om te kunnen slapen, pijnbestrijding tgv chemo enz. Ik deed alles wat van mij verwacht werd, behalve echt voor mezelf te zorgen. Tot de yoga die ik al even volgde, verhuisde naar De Doorbraak en ik Birgit leerde kennen als een warme, pure en zachtaardige vrouw. Zij heeft - dankzij de hypnose - ervoor gezorgd dat ik terug openbloeide, dat er terug ruimte gecreëerd werd voor zelfzorg en heling. Ik ben er nog niet, maar dankzij haar zie ik sinds lange tijd weer licht aan het einde van de tunnel. Door haar voel ik me weer meer als mezelf. Dankbaar dat zij op het juiste moment op mijn pad gekomen is.

Kim

Hypnose

Hey Birgit, het gaat goed met mij, mijn wespen doen me nog weinig.

Loriana

Persoonlijke ontwikkeling

Hoi, ik wil tussendoor even zeggen dat ik zo dankbaar ben... Dankbaar dat jij er bent.

Arlette

Een sessie hypnose

Korte update: Gisteren is zeer positief verlopen. Tijdens het bezoek van een uur hebben ze de kat verschillende keren dichter en dichter naar mij toe gebracht. Dat was op vraag van mij. Ik heb geen schrik of angst gehad bij het bezoek. Als ik dit moet vergelijken met een paar weken geleden is er een serieuze vooruitgang. Ik wou dit even laten weten.
Bedankt voor alles Birgit

Mustafa

Hypnose 

Via via ben ik anderhalve maand geleden terecht gekomen bij Birgit. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst wat terughoudend tegenover hypnotherapie stond, gezien ik vooral het beeld van “hypnose” uit films kende met de “vingerknip”. Birgit haar zachte, respectvolle en professionele aanpak staat hier helemaal haaks tegenover. Op een paar sessies tijd voel ik dat ik een heel ander mens geworden ben. Ik sta veel meer in mijn eigen kracht, durf meer bij mezelf te voelen en verbinding te maken en zodus meer mijn eigen grenzen aan te geven. Issues uit het verleden die mijn leven en functioneren beperkten zijn kunnen worden geneutraliseerd en “herschreven” waardoor ik nu weer positiever in het leven kan staan en de toekomst me ook toelacht. Ik ben Birgit hier enorm dankbaar voor!

Sandy

Traject Hypnose - Systemisch coachen

In een heel veilige setting, begeleidt Birgit je vol expertise en integriteit naar een diepere laag van weten in jezelf. Waarbij je zelfhelend vermogen aangemoedigd wordt om te doen waar ik op zit te wachten. Dankbaar voor de stappen die ik kon zetten in dit traject. Birgit je bent een heel bijzondere vrouw.

Inez

Begeleiding voeding

Advies en begeleiding zoals het hoort: op maat, op het eigen ritme en vertrekkend van de eigen persoon en leef- & werksituatie. Elk gesprek geeft praktische tips maar ook een boost om er opnieuw in te vliegen.
 

Marcel

Hypnose

Ik was door medicatie na een zware ziekte aangekomen en had al allerlei diëten (keto, metabolismedieet, kh-arm, intermittend fasting) geprobeerd om die overtollige kilo’s kwijt te raken, zonder blijvend succes echter.
Dan ben ik bij Birgit terechtgekomen. Bleek dat ik wel relatief gezond at, maar te veel en dat ik nogal gespannen was. Ze stelde een hypnotherapiesessie voor om rustiger te worden en terug te leren “lezen” wat mijn lichaam mij vertelt. “Ons lichaam weet zelf best wat we nodig hebben, we moeten er alleen naar leren luisteren”, was één van haar opmerkingen. Hoewel ik in eerste instantie vrij huiverachtig stond tegenover die hypnotherapiesessie (ik was ervan overtuigd dat dit niet ging werken bij mij), ben ik er toch voor gegaan en gelukkig maar! Ik eet kleinere porties, sluit geen enkele voedingsgroep uit en stop als ik voldaan ben. En ik ben erin geslaagd om meer dan 10% van mijn gewicht kwijt te raken op 5 maanden tijd.
Ik ben ook gestart met yoga in haar praktijk en dat alles maakt dat ik weer vrede heb met mijn lichaam, me sterker voel en positiever in het leven sta.
Haar aanpak is anders dan die van een klassieke diëtiste, maar is veel breder en gericht op zowel lichaam als geest. Ik ben fan !!
Dank je wel, Birgit.

 Annick

Begeleiding voeding + hypnose

Voor het eerst in mijn leven heb ik het gevoel dat er iets wezenlijks veranderd is mbt mijn eetstijl. Ik was er klaar mee om mijn lichaam niet meer te voelen, om niet meer te voelen wat mijn lichaam nodig heeft. Dankzij de begeleiding van Birgit ben ik terug ‘gezakt’ in mijn lijf en ervaar ik meer lichaamsbewustzijn. Ik ervaar letterlijk en figuurlijk dat tarweproducten mij aanzetten tot ongezond eten. Het lijkt wel of tarwe een soort drug is voor mijn lichaam omdat het hunkert naar steeds meer van dat. Anderzijds heb ik ook geleerd om actie te ondernemen wanneer ik verlang naar ongezonde voeding door uit deze situatie te stappen en te gaan kijken wat er op dat moment gebeurt met mijn lichaam, gedachten en emoties om vandaaruit een bewuste keuze te maken die overeenstemt met wat ik op dat moment nodig heb. Op korte tijd ben ik 11 kg afgevallen. Dit is mooi meegenomen. Wat ik belangrijker vind is dat ik me vitaal en energiek voel. Ik heb terug zin om dingen te ondernemen en aan te pakken. Ik heb zin in het leven! 

Ilse

Hypnose

Ik ben ontzettend dankbaar dat Birgit me met mijn faalangst en onzekerheid kunnen helpen heeft. We zijn nu 4 maanden na de 3 sessies en ik sta er nog nauwelijks bij stil hoe onzeker ik was. Ik trek me niets meer aan van wat anderen over me zeggen. Daardoor spreek ik anderen gewoon aan als ik iets te zeggen heb. Ook in nieuwe situaties reageer ik heel spontaan. Ik voel ook geen faalangst meer. Ik leef gewoon zoals het goed voelt! 

Bjorn

Begeleiding voeding en Hypnotherapie

Zeer effectief! Birgit had mijn voedingsverhaal en mijn wil om af te slanken gehoord. Daarop deden we een sessie over voeding! Hoe interessant! Ik had het zo nooit bekeken. En dat voelde dadelijk zo niet als dieet. Mijn buik was direct rustig en ik voelde me na een paar dagen al beter in mijn vel. De week erna hebben we één hypnosesessie gedaan en het is alsof ik nu de auto zelf bestuur. Geen honger. Als ik al eens iets extra eet dan stop ik ook makkelijk. Ik eet nog gewoon drie maaltijden en heb daar ruim genoeg mee. Soms besef ik niet eens meer hoeveel strijd ik met mijn eten had.
 

Els

Voedings- en Familieopstellingen

Ik ben dankbaar dat ik proces van "Voeding en Opstellingen" heb mogen ervaren. Ik heb er ontdekt dat mijn voeding veel meer is dan het eten dat ik in mijn mond stop. In het proces heb ik aspecten van mezelf gevonden, nieuwe inzichten verkregen en nieuwe keuzes kunnen maken om vooruit te kunnen.
De opstellingen ervaren of observeren, samen met de warme en deskundige begeleiding van Birgit, heeft mij nieuwe kennis gegeven o.a. over waarom ik zo graag frietjes eet maar ook waarom ik regelmatig nekpijn heb. De heerlijke gezonde lunch en de drinkpauzes maakten de dag compleet en verteerbaar.

Veerle

Hypnotherapie

Hallo Birgit, eerst en vooral wil ik je de beste wensen voor 2021 wensen, ook bedankt voor de mooie mail, echt prachtige woorden, ik heb ondertussen mijn draai goed gevonden om mijn voeding te veranderen,mijn leven draait nu vooral om spelt 😊 ik denk dat de derde afspraak voor mij niet nodig is, ik ga wel nog regelmatig gebruik maken van jou opgenomen bestanden, mss heb ik die nog wel eens nodig bij een moeilijk moment 😊 nogmaals bedankt om mij op het juiste pad te brengen, had nooit gedacht dat het eigenlijk op een lekkere manier kon zonder het gevoel van diëten, echt merci daarvoor! Ik wens je verder veel succes en wie weet kom ik je nog wel eens tegen, lieve groetjes

Heidi

Hypnotherapie

Hoi Birgit, we zijn nu al een tijdje verder en het gaat nog steeds super! Ik heb vandaag een persoonlijk doel gehaald, namelijk -20kg!! Ik voel me gelukkiger dan ooit, heb tonnen energie en we gaan nu op de leukste plaatsen wandelen om er fysiek nog beter op vooruit te gaan 😃 . Enorm bedankt voor je hulp hierin! Vele groetjes.

Shana 💜

Hypnose

Heerlijk! Ik ben nog steeds goed bezig. Je weet nog wel dat ik last had van eetbuien een colaverslaving. Daar ben ik nu al 5 maanden vanaf sinds de hypnosesessies. Mijn gewicht zakt redelijk mee. Ik ben 12 kg afgevallen. Merci!. 

Marleen

Hypnose

Beste mevr. Gilis. Ondertussen ben ik nog steeds gestopt met roken. Het kost mij ook niet al te veel moeite... Vandaar dat ik mijn tweede afspraak van 24/10 wens te annuleren. Vriendelijke groet. Walter

Walter

Hypnose

Goeiedag, ik kan goed zonder sigaretten dus ga de afspraak dinsdag afzeggen. Mvg

Inge

Hypnotherapie

Ik ben twee keer bij Birgit geweest en wat een wereld van verschil! Nochtans had ik voor ik begon mijn twijfels rond hypnose en de mogelijk effecten. Ik reageer veel rustiger op momenten dat ik me normaal op jaag. Ze is zeer professioneel en hartelijk. Ik ben eindelijk gestopt met roken!!!

Tine

Programma Vind-je-authentieke-eetpatroon Facebook

Het heeft me erg geholpen in BEWUST ZIJN, terug dichter bij mijn kern. De visualisaties en meditaties zijn heerlijk en steunend. Wat een zen stem heb je :). Het heeft me duidelijk gemaakt, inzicht gegeven en voorwaarden geschept om bewuster en liever te zijn voor mezelf. Dus ook hoe ik mijn lichaam voed. Er was ruimte om op mijn tempo, aandacht te geven aan wat boven kwam. Ik voelde steeds dat je er was bij een vraag, nood aan afstemming. Het programma wil ik nog eens doorlopen. Het is fijn dat het beschikbaar blijft.

Anke

Hypnotherapie

Dag Birgit,Ook van mij mijn allerbeste wensen voor jou voor 2021. Ik zou je ook willen bedanken voor je steun, motivatie, hulp in mijn poging een "ander" mens te worden. Ik heb hier alvast veel aan gehad.
Tot binnenkort,

Eddy

Systemisch coachen

Hoe simpel kan het zijn? Ik had niet door dat ik het eetpatroon van mijn vader heb overgenomen. Daardoor, om stoer te doen, heb ik jaren meer gegeten dan ik nodig heb. Sinds de sessie kan ik weer voelen hoe het is om ‘genoeg’ te hebben. Dat scheelt me al heel wat kilo’s. 

Geoffrey

Hypnotherapie

Mijn gevecht met de kilo’s bleek een liefde-haat verhouding te zijn met voeding. Graag eten én mijn uiterlijk belangrijk vinden, stonden haaks op elkaar omdat ik mezelf steeds op mijn kop gaf als ik at. Toen we naar het verhaal erachter keken, voelde ik het kleine, onzekere meisje in mezelf terug. Als volwassene kan ik die jonge onzekerheid loslaten. Ik ben écht blij dat ik nu én van eten geniet én afslank!

Cindy

Systemisch coachen

Wat een fijne manier van werken dat systemisch coachen. Het gaat allemaal over wat er in mezelf gebeurt zonder dat ik het doorheb. Wat ik zo sterk vind, is dat iets in mijn ook weet hoe het anders kan en hoe ik het kan aanpakken!

Emma

Online-opvolgingsafspraak

Goede morgen Birgit! Ik ben zo goedgezind opgestaan 😊 de weegschaal toonde -1kg aan yihaa!
Al twee dagen goed bezig, mediteren, terug goed aan het bewegen en gezond aan het eten. Dank je wel om me terug naar de juiste richting te wijzen.
Fijne dag en verzorg jezelf en je gezin goed.

Online-hypnose

Bedankt voor de rust en de richting die je mij geeft!
Groetjes

Lieve

Online-kennismakingsgesprek

Ik had de moed verloren om mijn eetpatroon terug in handen te nemen. Te druk. Dat maakt dat het in deze corona-crisis voor mij het juiste moment is om weer te resetten. Via video-chat afspreken was heel prettig. Eigenlijk heb ik in de loop van de jaren al ondervonden dat wat ik in mijn mond steek duidelijk mee bepaalt hoe ik me voel. Je voedingsplan is simpel, logisch en haalbaar. Ik ga ermee aan de slag!

Liesbeth

Online-hypnose

Ik maakte op aanraden van een vriendin, een online afspraak voor hypnose. Hoe hard ik ook al aan mezelf gewerkt heb, was ik mezelf vooral op relationeel gebied helemaal kwijt. Dank je voor de fijne sessie, de weg terug naar mezelf. Deze week voel ik meer rust en zelfvertrouwen en ben ik mijn leven weer in handen aan het nemen. Ik kijk uit naar de volgende sessie.

Els

Hypnose

Via deze weg wil ik je ook nog bedanken voor je hulp in mijn 'traject'. Moet je niet vertellen wat een impact het had. Bereid me al weken voor op de 9 op de weegschaal omdat ik zwanger ben en heb het pas vanmorgen bereikt (toen ik bij jou startte zat ik al over 88!). En weeg nog maar 2x per week enzo. Al vreemd genoeg om te zeggen dat zelfs andere inzichten en de ervaring op zich me meer waard was dan het eigenlijke gewicht op zich. Voor het eerst durf ik vertrouwen. Na de zwangerschap zien we dan wel weer en misschien hoor je me dan wel weer ivm de maagband maar voorlopig ben ik al super gelukkig met wat het nu met me doet. Daarom nog eens oprecht bedankt!

Marilyn

Begeleiding voeding en hypnose

Ik was de hele dag aan het piekeren, me aan het opjagen en eigenlijk was ik gewoon doodmoe. Na enkele sessies was ik helemaal terug rustig en ging anders met moeilijke situaties om. Het was precies of alles me minder raakte.
De voedingsadviezen zijn heel logisch en haalbaar. Achteraf besef je pas dat je voeding voor een groot deel de oorzaak is van de stress. De tips van de begeleiding om rust te vinden zijn makkelijk om toe te passen en zeer effectief. Heel gek is dat ook mijn maag en darmen beter werken.

Rita

Hypnose

Ik heb zoveel meer vertrouwen op het werk. Geregeld verbaas ik mezelf dat ik op een leuke manier zeg waar het op staat. 

Tom

Hypnose

Dank je dat je mij van mijn suikerverslaving verlost hebt. 

Sabine

On the move

Als nieuweling in de groep werd ik onmiddellijk aanvaard en opgenomen. Ik was wel bang om bekeken en beoordeeld te worden omwille van hoe ik dans. Deze schrik verdween snel tijdens het dansen. Het mogen zijn wie ik ben geeft me een enorm goed gevoel binnen de groep. Ik heb de indruk dat veel mensen niet weten wat muziek met je kan doen. Op sommige momenten komen er veel gevoelens los, zowel positieve als negatieve. Ik vind het belangrijk deze een plaats te kunnen geven. Het woordje uitleg van Birgit doet de puzzel samenvallen. Eén ding is zeker: De rust, die na het dansen genomen wordt, brengt me nog dichter bij mezelf en het is zalig om in alle rust terug naar huis te keren. Een aanrader!

Monia

Hypnose

Ik was al even in begeleiding bij Birgit toen ze me over hypnose sprak. Vooral als ik veel te doen had of gespannen was, had ik toch nog de neiging om de kast in te gaan op zoek naar chocola. Ik voelde me erg op mijn gemak tijdens de hypnosesessies. Ze waren ook alle drie erg verschillende en tegelijk heel aanvullend. Ondertussen merk ik dat ik op de momenten dat ik vroeger naar eten zou grijpen dat ik dat simpelweg niet meer nodig heb. Ik eet gewoon mijn drie maaltijden en soms iets gezond tussendoor. Geen gevecht meer! En ik ben al 6 kg kwijt en omdat ik controle heb over mijn eetpatroon voel ik veel meer zelfvertrouwen.

Evelien

Voedingsbegeleiding spierpijn-diabetes-gewicht

Ik heb in het verleden al meerdere pogingen ondernomen (gedaan) om gewicht te verliezen, maar telkens was het een maat voor niets. Na een tijdje kwam er nog meer gewicht bij. Tot de huisarts me informeerde dat ik diabetes had en best onder begeleiding van een diëtiste mijn suikerspiegel en/of eetgewoonten zou controleren. Birgit was één van de adressen waarnaar verwezen werd.
Birgit heeft goed naar mijn verhaal geluisterd en geholpen om rustig te zijn en me raad te geven over wat ik wel en niet mag/mocht eten. Niet allen voor mijn diabetes, maar ook heeft ze me geholpen om mijn gewrichtspijnen te verminderen en met momenten zelfs weg te krijgen. Dit alles een ander eetpatroon voor te stellen en rekening te houden met mijn verhaal, mijn klachten en mijn bloedgroep. De tips en de begeleiding om rust te vinden en mijn eetpatroon zijn eenvoudig om toe te passen en zeer efficiënt. Mijn gewicht is al goed afgenomen, mijn suikerspiegel is al beter en de pijnen zijn al veel minder. Merci Birgit!

Marie-Louise

Multiscan – begeleiding voeding

Ik was nieuwsgiering naar een meting met de Multiscan Pro. Ik had vroeger wel eens de samenstelling van mijn lichaam laten meten en kreeg zo info over vocht, spieren en vet maar deze meting was daarmee niet te vergelijken. Het is veel uitgebreider dan ik dacht. Waarom ik de meting liet doen? Omdat ik wel voelde dat mijn lichaam wat ongemakken had en ik niet precies wist of ik daar iets mee moest doen of niet. Door bespreking van de meting kreeg ik een helder beeld over het functioneren van mijn lichaam. Ik was enerzijds gerustgesteld door het feit dat ik mijn lichaam best goed blijk te kennen. Dat geeft me vertrouwen dat ik ook vaker naar mijn lichaam mag luisteren. Anderzijds heb ik tijdens de bespreking van de analyse enkele duidelijke werkpunten gekregen. Ik kreeg advies over voeding, mogelijke supplementen en beweging. Nu zijn we drie maanden verder en ik merk dat ik doorgaans een helder hoofd heb en mijn lichaam zich sterker voelt dan tevoren. Voor mij was de meting een echte steun in mijn wens om bewuster te leven.

Bertrand

Hypnose en Multiscan Pro

Op de site had ik gelezen over de virtuele maagband onder hypnose. Ik had al vanalles geprobeerd en had al door dat ik bewuster met mijn eetpatroon zou moeten omgaan, maar ik wist niet hoe. Aangezien ik nieuwsgierig van aard ben maakte ik een afspraak met Birgit. Ik had ook een meting met de Multiscan Pro gepland. Na mijn zwangerschap en door mijn drukke job was mijn lichaam uit balans. De stress en een vroeger ‘proteïnedieet’ had mijn metabolisme doen stilvallen. Het voedingsschema is heel haalbaar. Gewoon gezonde voeding waar ik en mijn gezinsleden ons goed bij voelen. Door de hypnosesessies kost het me ook geen moeite om gezond te leven. Ik ervaar minder stress. Geen ‘cravings’ meer. En mijn gewicht daalt zienderogen, maar ik heb er nog een deel te gaan.

Melanie

Voedingsbegeleiding

Toen ik startte in deze begeleiding kon ik geen dag zonder koekje. Ik at mijn vermoeidheid, mijn dipjes, weg. Koffie, suiker- of vetrijke snacks gaven me eventjes een goed gevoel. Daarna zakte dat gevoel weer weg en begon ik opnieuw met eten. Geheel toevallig kwam ik bij Birgit terecht en dat was een verademing. Op gebied van voeding leerde ik een aantal nieuwe dingen die er vooral voor zorgen dat mijn suikerspiegel doorheen de dag constanter blijft. Dus geen grote pieken en dalen meer! Daarnaast krijg ik, dankzij gesprekken, inzicht in mijn denken en handelen. Mijn vrees voor 'honger leiden' en 'weer op dieet' bleek niet nodig. Voor mij is dit een langzaam proces maar een proces waar ik slimmer, gezonder, rustiger en meer mezelf door word. Ik kan het iedereen aanraden die het eeuwige vechten moe is en eindelijk wil begrijpen wat er nodig is om een gezondere en gelukkigere versie van zichzelf te worden.

Ida

Kooksessies

Als hobbykok leer ik verrassend lekkere en eenvoudige gerechten gereed te maken tijdens de kooksessies bij Birgit. Een echte inspiratiebron om gezond te leren koken.
Bedankt Birgit!

Paul

Kooksessies

Niets dan lof voor de kooksessies! Eenvoudige ingrediënten worden omgetoverd tot innovatieve, uiterst gezonde en superlekkere gerechten. En dat onder de deskundige leiding van Birgit. Een echte aanrader!

Delia

On The Move

In de afgelopen weken heb ik geleerd om me een beetje meer te ontspannen met behulp van muziek. De term dansen doet ‘on the move’ tekort. Het is zoveel meer dan dat: je doet wat je wilt en op de manier hoe je het wilt. Voor mij een verademing omdat ik dagelijks onder druk moet leven. En het gekke was dan ook dat het wegvallen van de druk mij juist tot een beter en bevredigender resultaat heeft gebracht dan ik ooit had verwacht.

Cynthia

On The Move

Voor mij betekent ‘on the move’ vooral een uitlaatklep. Ik dans heel graag en vooral op de up-tempo-liedjes kan ik me de laatste tijd echt laten gaan. Maar ik heb ook oosterse muziek leren kennen en waarderen en daar vind ik dan weer rust in. Het samen in groep zitten voor de les en tijdens de pauze vind ik ook heel fijn, en het feit dat ik dan ook dingen kan vertellen, wil zeggen dat ik me op mijn gemak voel in de groep.

Sylvia

On The Move

Dansen maakt me blij… en blij werd ik bij elke ‘on the move’ avond! De inleiding die Birgit op elke avond geeft, legt een accent op de avond en geeft verbondenheid in de groep. Je eigen ding doen op de muziek staat centraal en dat maakt dat het zo bevrijdend werkt.

Veerle

On The Move

Ik heb je lessenreeks heel toevallig ontdekt via een folder en ik dacht: waarom niet eens proberen? Je kunt jezelf zijn zonder het gevoel te hebben van bekeken te worden. Je voelt je vrij van alles in die tijd dat we dansen. En het heeft er toe gebracht dat ik hier (als ik alleen ben),of met de kleinzoon, ook al eens op muziek sta te dansen.

Ria

Hypnose

Dag Birgit, wat leuk om je nog eens te zien, al was het maar vanuit de auto. Het doet me telkens weer terugdenken aan wat ik dankzij jou weer geworden ben en vanwaar ik kwam. Ik leef terug, ben een betere mama, vrouw, vriendin en 1000x gelukkiger. Daarvoor wil ik je nog eens bedanken want jij hebt daar een heel groot aandeel in (gehad). Dankjewel! Dikke kus,

Nathalie

Hypnose

Hey, ik heb net het bestand beluisterd. Voel me nu heel rustig en ontspannen 👍 ook het deel over gevoelens, onnodig zorgen maken en verleden loslaten is wel van toepassing , ik ga het zeker vaker beluisteren want ik merk dat het me toch steeds weer goed doet 👌. Een mens draagt nu eenmaal meer dingen mee dan nodig zijn he . Dank je wel , groetjes 😃

MEER INFO? CONTACTEER VOEDINGSCONSULENTE BIRGIT GILIS 

bottom of page