top of page
shutterstock_1064011796x.jpg

Wat anderen zeggen...

Drie maanden geleden heb ik een aantal sessies bij Birgit gevolgd. Het lukte me toen al drie jaar niet om gewicht te verliezen en eigenlijk maakte ik de afspraak bij Birgit in een opwelling. Sinds de sessies ben ik 6 kilo lichter en heb ik ook de motivatie en het vertrouwen gekregen dat verder gewicht verliezen zal lukken. Birgit is een oprechte, warme en vriendelijke dame die echt naar je luistert. Meer nog, ze helpt je ook beter naar jezelf te luisteren. De sessies werden zo veel meer dan enkel een middel om gewicht te verliezen. Ik heb bij Birgit mezelf gezien als een krachtig persoon met zelfvertrouwen, iemand die vanzelfsprekend haar doelen kan bereiken. Hierdoor besef ik dat de dingen me overkwamen, dat ik passief afwachtte zonder te geloven dat er iets kon veranderen. Nu geloof ik wel weer in wat ik kan en ik heb hierdoor ook de motivatie om er daadwerkelijk naar te handelen. Bedankt, Birgit!

Vera

Ik Google-de ‘hypnose’ i.f.v. mijn zoektocht naar innerlijke rust en het gebruik v alcohol om deze te bereiken.

Dit was compleet uit mijn comfortzone.
Het eerste gesprek met Birgit voelde meteen zo vertrouwd en ik voelde dat ze me echt begreep. Dit gaf me zoveel vertrouwen dat ik er geen moeite meer mee had om uit die comfortzone te komen.
Het gevoel v begrip, het ervaren van de onwezenlijke rust in hypnose, het warme persoonlijke contact en de praktische tips hebben mij echt een positieve boost gegeven.

Ik heb zelfs besloten om dit traject niet te stoppen na 3 sessies (zoals voorzien), maar het te onderhouden.
Dank je wel Birgit …. Je bent TOP

KG

Lieve Birgit,
Jij bent van mij nog niet verlost.
Iedereen heeft zijn persoonlijke coach nodig. Jammer dat de mensen kritisch zijn en niet beseffen dat een kleine financiële vergoeding heel hun traject/levensloop kan veranderen. Door dat energie constant veranderlijk is, zijn wij dat ook. Ik zet stappen in healing en coaching omdat ik van mezelf ben gaan houden en vooral omdat ik het waard ben 🥰
Dank je 🙏🏼 om mijn herder te zijn. Ik ben U enorm dankbaar.

Sandra

Birgit werkt op een authentieke, zachte en respectvolle wijze en helemaal in verbinding met de persoon die ze voor zich heeft.
Patronen werden zichtbaar voor me alsook actiepunten die ik graag wil aanvatten. Doorheen de sessies kwam de weg naar mezelf in beeld en stapsgewijs mag ik deze nu bewandelen. Bewustwording, durven voelen en voluit leven zijn hierbij de voornaamste bagage op deze tocht.

Stephanie

Dankjewel Birgit voor steeds weer de fijne open gesprekken. Telkens voel ik me meer in balans en tot rust komen. Elke sessie kan ik aan de slag met de nieuwe inzichten die je steeds liefdevol deelt met me of tot mij komen tijdens de hypnose/regressie. Je bent een boeiend en inspirerend persoon met de juiste portie geduld en warmte🌞

Iris

Het gaat heel goed.
Ik voel me veel beter. Rustiger, maar het belangrijkste heel snel verzadigd. Ook drang naar koffie is minder.
Ben ondertussen 2 kg afgevallen. En vooral veel rustiger. Ik ben zo blij dat ik bij u geweest ben. Het gevoel van hebben... hebben... is er niet meer. Ik kan genieten van mijn eten.Ik zie voeding als genieten en niet meer van 'overleven' en hebben. Maar ook op andere vlakken merk ik het.
In positieve zin.

An

Wat een verademing...

Wanneer je op zoek gaat naar hulp voor een (eet-)probleem en terechtkomt bij een holistische aanpak, alsof het zo moest zijn (en ja, dat moest zo zijn). Wanneer door liefdevolle gesprekken en hypnose duidelijk wordt wat er altijd geweest is, maar vertroebeld werd door mist in je hoofd en je lichaam.

Ik heb in mijn leven al veel hulp gezocht en gevonden, maar dit traject spant echt de kroon.
De inzichten en ervaringen die met hulp van Birgit zijn tot stand gekomen, hebben een ongelooflijke rust gebracht. En dat weten, die onpeilbaar diepe bron van weten, geven mij het vertrouwen dat het goed komt.

Marie

Geweldige en baanbrekende inzichten verkregen om niet vast te zitten in het leven en optimale grootsheid te verkrijgen 👌👌

Caroline

@Birgit, voor mij een mooi verhaal met een bijzondere moraal, een mooie trip met een prachtige afsluiter, een trip om nog eens een keer over te doen… dankjewel 🙏🏼

Betty

Ik voelde me begrepen, gezien, gehoord en vooral heel veilig bij Birgit. Na 3 sessies ziet en voelt mijn leven al helemaal anders. Eeuwig dankbaar!

Cindy

Een warme en lieve vrouw die weet wat ze doet! De hypnosesessies zijn heel waardevol geweest voor mij :)

Selina

Birgit, dank je wel voor je wijsheid en inzichten. Je hebt me leren voelen, gevoelens toelaten en accepteren en luisteren naar mijn eigen leermeester die altijd aanwezig is. Ik was mezelf kwijt, mijn hoofd stond op springen. Dankzij jou heb ik geleerd om diep in mezelf te kijken en terug mijn balans te vinden. Alles komt goed.
En dit doe je allemaal met heel veel rust en liefde. Dank je wel hiervoor.

Esther

Birgit is zacht, liefdevol, krachtig. Zij combineert haar kennis, vaardigheden en intuïtie op een heel bijzonder wijze om je te helpen. Ze blijft menselijk en dicht bij haar gevoel omdat ze duidelijk ook haar eigen levenspad gaat en daarbij de patronen doorleeft dat ze in zichzelf tegen komt. Ze geniet duidelijk van haar werk. Daardoor voel ik me heel erg op mijn gemak.

 

Door me eerst te laten vertellen, maakt ze ruimte voor het verhaal en dan kan ze heel makkelijk de kern van je probleem of vraag eruit halen. Zij gebruikt verschillende methodes om je inzichten te geven. Na elke sessie voel ik me sterker en zelfverzekerder. Zoweida.

 

Waar te beginnen? Dat is een vraag die zowel hier toepasselijk is als bij mijn 1ste afspraak bij Birgit. In de wachtkamer krijg je al een idee in verband met vragen die in je hoofd rondspoken. Loslaten, jezelf terug vinden, je verleden aanpakken, terug de energie vinden, enz.. Ik denk dat ik zoals velen hier dagelijks mee geconfronteerd worden. De manier hoe Birgit je in jezelf laat terug kijken, is gewoon ongelooflijk. Opgekropte frustraties uit je kindertijd, onverwerkt verdriet, pijn, kortom alle emotionele ervaringen die ik maar al te vaak in een potje heb gestopt en nooit onder ogen heb durven zien. Door hypnose heeft Birgit mij laten zien dat deze ervaringen wel degelijk kunnen aangepakt en vervolgens verwerkt kunnen worden. Resultaat, opnieuw ademruimte, mijn plaats terug opeisen maar vooral terug de energie door je lichaam voelen stromen en genieten van alle dingen, groot of klein. Laagje per laagje werd aangepakt waardoor er terug plaats was voor de inkomende energie van de kosmos. Een meer dan geweldige ervaring en ik wil Birgit dan ook met hart en ziel bedanken voor mij te begeleiden in dit proces! Een raad wat ik iedereen kan geven, pak het aan en ga ermee op pad met haar. Een spirituele begeleidster eerste klas!
Bedankt Birgit!

Raf

Hypnose - Reïncarnatie

Ik ben Tine!
Angst is een groeispanning van me en hiervoor heb ik de hulp van Birgit ingeroepen.
Birgit stelde hypnosetherapie voor zodat ik vanuit hypnose naar die levens kon terug gaan waarin ik angst ervaren heb waardoor ik in dit leven weerhouden word om in mijn kracht te komen.
Op een zachte, duidelijke, vriendelijke methode bracht Birgit me in een diepe rust maar bleef ik bewust van wat ik zag, zei en hoorde.
Vanuit een juist invoelen stelde Birgit me vragen waardoor ik nog dieper in dat leven wegzakte en toeschouwer kon zijn van de taferelen die zich ontvouwden.
In een leven heb ik verlatingsangst en doodsangsten meegemaakt als slachtoffer...in een ander leven heb ik vanuit angst de rol van dader op mij genomen...
Tot slot werd mij een leven getoond waarin ik in harmonie en schoonheid leefde! Niets gaat verloren!
In vijf stappen bracht Birgit me terug in het hier en nu en bespraken we liefdevol de sessie die me de nodige inzichten heeft gegeven.
Ik ben Birgit heel dankbaar!Ik voelde me veilig en gesteund. Ik voel me nu meer in mijn lichaam waardoor mijn zelfliefde meer tot uiting komt in mijn handelen en in wie ik ben! Dank je wel Birgit!
Liefs, Tine 

Traject Hypnose - Systemisch

Ik ben heel content dat ik de stap naar Birgit Gilis heb gezet😃!Ik ben 48 jaar,al 35 jaar diabeet type1en sukkel al jaren met mijn gewicht( heb al 17 jaar maagring)!9 maanden geleden kwam ik plots(voor mij onverklaarbaar) 10 kg bij en geraakte ik er niet meer vanaf… ondanks de nodige inspanningen.Was erg frusterend en ontmoedigend!!Ik heb alle medische sectoren geraadpleegd(diëtiste,diabetesarts, mijn maagring terug bijgespannen,bloedonderzoek hormonen,sporten,…) maar niemand kon mij blijkbaar helpen.Ik bleef die 10kg houden en mijn zelfbeeld begon erg negatief te worden.Mijn laatste hoop was een gesprek met Birgit over eventuele hypnose om mijn (verstoorde) relatie met eten te resetten.Ik stond er sceptisch tegenover!Maar nu 1,5 maand later ben ik al 5 kg lichter en mijn zelfvertrouwen is terug!Ik voel mij prima!Ik ben er nu van overtuigd dat overgewicht méér is dan alleen diëten!Ik kan nu stoppen met eten en ik maak veel gemakkelijker de juiste keuzes van eten…zonder daar een onrustig gevoel bij te houden.
Voor mij heeft de hypnose gewerkt om op een natuurlijke manier mijn jarenlange struggle met eten aan te pakken.Voor mij dus een geschenk uit de hemel😃

Birgit

Persoonlijke ontwikkeling 

LIFE CHANGING. Ik volgde verschillende trajecten (opstellings workshop, hypnose,..) onder helende leiding van BIRGIT. Zo dankbaar voor haar talent, wijsheid, inzicht en nederigheid. Een groot aandeel in mijn weg naar innerlijke rust en zielskracht. ✨ #foreverthankful

Elise

Opstellingendag -  Onthemove - Traject Manifesteren

In de afgelopen jaren heb ik zowel de individuele begeleiding als groepslessen (familieopstellingen, On The Move, Traject Leren Manifesteren,...) bij Birgit gevolgd. Ik heb al zoveel bijgeleerd over mezelf en zoveel vooruitgang gemaakt onder de fantastische begeleiding van Birgit. Het is een echte aanrader! Er is nog zoveel te leren en te ontdekken, ik kijk er echt naar uit! Ik ben zo dankbaar dat ik er dankzij een vriendin op een dag ben terechtgekomen. Birgit haar begeleiding en inzichten hebben mij al zoveel moois gebracht.

Sara

Traject Hypnose - Systemisch

Begin 2020 kreeg ik de diagnose van een agressieve borstkanker. Dit ging gepaard met een zwaar en lang traject aan behandelingen: 16 chemo’s in 6 maanden tijd gevolgd door 2 operaties, 21 bestralingen en 18 immunotherapieën. Dankzij die therapieën was de kanker uit mijn lijf! Nu kon ik mijn leven weer opnemen. Mis! Na de behandelingen word je door de medische wereld losgelaten en je doel van de voorbije jaren (genezen) is bereikt. Ik heb 1,5j in een zwart gat gezeten en op automatische piloot geleefd en me ingezet voor mijn gezin en mijn huishouden in combinatie met medicatie om te kunnen slapen, pijnbestrijding tgv chemo enz. Ik deed alles wat van mij verwacht werd, behalve echt voor mezelf te zorgen. Tot de yoga die ik al even volgde, verhuisde naar De Doorbraak en ik Birgit leerde kennen als een warme, pure en zachtaardige vrouw. Zij heeft - dankzij de hypnose - ervoor gezorgd dat ik terug openbloeide, dat er terug ruimte gecreëerd werd voor zelfzorg en heling. Ik ben er nog niet, maar dankzij haar zie ik sinds lange tijd weer licht aan het einde van de tunnel. Door haar voel ik me weer meer als mezelf. Dankbaar dat zij op het juiste moment op mijn pad gekomen is.

Kim

Hypnose

Hey Birgit, het gaat goed met mij, mijn wespen doen me nog weinig.

Loriana

Persoonlijke ontwikkeling

Hoi, ik wil tussendoor even zeggen dat ik zo dankbaar ben... Dankbaar dat jij er bent.

Arlette

Een sessie hypnose

Korte update: Gisteren is zeer positief verlopen. Tijdens het bezoek van een uur hebben ze de kat verschillende keren dichter en dichter naar mij toe gebracht. Dat was op vraag van mij. Ik heb geen schrik of angst gehad bij het bezoek. Als ik dit moet vergelijken met een paar weken geleden is er een serieuze vooruitgang. Ik wou dit even laten weten.
Bedankt voor alles Birgit

Mustafa

Hypnose 

Via via ben ik anderhalve maand geleden terecht gekomen bij Birgit. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst wat terughoudend tegenover hypnotherapie stond, gezien ik vooral het beeld van “hypnose” uit films kende met de “vingerknip”. Birgit haar zachte, respectvolle en professionele aanpak staat hier helemaal haaks tegenover. Op een paar sessies tijd voel ik dat ik een heel ander mens geworden ben. Ik sta veel meer in mijn eigen kracht, durf meer bij mezelf te voelen en verbinding te maken en zodus meer mijn eigen grenzen aan te geven. Issues uit het verleden die mijn leven en functioneren beperkten zijn kunnen worden geneutraliseerd en “herschreven” waardoor ik nu weer positiever in het leven kan staan en de toekomst me ook toelacht. Ik ben Birgit hier enorm dankbaar voor!

Sandy

Traject Hypnose - Systemisch coachen

In een heel veilige setting, begeleidt Birgit je vol expertise en integriteit naar een diepere laag van weten in jezelf. Waarbij je zelfhelend vermogen aangemoedigd wordt om te doen waar ik op zit te wachten. Dankbaar voor de stappen die ik kon zetten in dit traject. Birgit je bent een heel bijzondere vrouw.

Inez

Begeleiding voeding

Advies en begeleiding zoals het hoort: op maat, op het eigen ritme en vertrekkend van de eigen persoon en leef- & werksituatie. Elk gesprek geeft praktische tips maar ook een boost om er opnieuw in te vliegen.
 

Marcel

Hypnose

Ik was door medicatie na een zware ziekte aangekomen en had al allerlei diëten (keto, metabolismedieet, kh-arm, intermittend fasting) geprobeerd om die overtollige kilo’s kwijt te raken, zonder blijvend succes echter.
Dan ben ik bij Birgit terechtgekomen. Bleek dat ik wel relatief gezond at, maar te veel en dat ik nogal gespannen was. Ze stelde een hypnotherapiesessie voor om rustiger te worden en terug te leren “lezen” wat mijn lichaam mij vertelt. “Ons lichaam weet zelf best wat we nodig hebben, we moeten er alleen naar leren luisteren”, was één van haar opmerkingen. Hoewel ik in eerste instantie vrij huiverachtig stond tegenover die hypnotherapiesessie (ik was ervan overtuigd dat dit niet ging werken bij mij), ben ik er toch voor gegaan en gelukkig maar! Ik eet kleinere porties, sluit geen enkele voedingsgroep uit en stop als ik voldaan ben. En ik ben erin geslaagd om meer dan 10% van mijn gewicht kwijt te raken op 5 maanden tijd.
Ik ben ook gestart met yoga in haar praktijk en dat alles maakt dat ik weer vrede heb met mijn lichaam, me sterker voel en positiever in het leven sta.
Haar aanpak is anders dan die van een klassieke diëtiste, maar is veel breder en gericht op zowel lichaam als geest. Ik ben fan !!
Dank je wel, Birgit.

 Annick

Begeleiding voeding + hypnose

Voor het eerst in mijn leven heb ik het gevoel dat er iets wezenlijks veranderd is mbt mijn eetstijl. Ik was er klaar mee om mijn lichaam niet meer te voelen, om niet meer te voelen wat mijn lichaam nodig heeft. Dankzij de begeleiding van Birgit ben ik terug ‘gezakt’ in mijn lijf en ervaar ik meer lichaamsbewustzijn. Ik ervaar letterlijk en figuurlijk dat tarweproducten mij aanzetten tot ongezond eten. Het lijkt wel of tarwe een soort drug is voor mijn lichaam omdat het hunkert naar steeds meer van dat. Anderzijds heb ik ook geleerd om actie te ondernemen wanneer ik verlang naar ongezonde voeding door uit deze situatie te stappen en te gaan kijken wat er op dat moment gebeurt met mijn lichaam, gedachten en emoties om vandaaruit een bewuste keuze te maken die overeenstemt met wat ik op dat moment nodig heb. Op korte tijd ben ik 11 kg afgevallen. Dit is mooi meegenomen. Wat ik belangrijker vind is dat ik me vitaal en energiek voel. Ik heb terug zin om dingen te ondernemen en aan te pakken. Ik heb zin in het leven! 

Ilse

Hypnose

Ik ben ontzettend dankbaar dat Birgit me met mijn faalangst en onzekerheid kunnen helpen heeft. We zijn nu 4 maanden na de 3 sessies en ik sta er nog nauwelijks bij stil hoe onzeker ik was. Ik trek me niets meer aan van wat anderen over me zeggen. Daardoor spreek ik anderen gewoon aan als ik iets te zeggen heb. Ook in nieuwe situaties reageer ik heel spontaan. Ik voel ook geen faalangst meer. Ik leef gewoon zoals het goed voelt! 

Bjorn

Begeleiding voeding en Hypnotherapie

Zeer effectief! Birgit had mijn voedingsverhaal en mijn wil om af te slanken gehoord. Daarop deden we een sessie over voeding! Hoe interessant! Ik had het zo nooit bekeken. En dat voelde dadelijk zo niet als dieet. Mijn buik was direct rustig en ik voelde me na een paar dagen al beter in mijn vel. De week erna hebben we één hypnosesessie gedaan en het is alsof ik nu de auto zelf bestuur. Geen honger. Als ik al eens iets extra eet dan stop ik ook makkelijk. Ik eet nog gewoon drie maaltijden en heb daar ruim genoeg mee. Soms besef ik niet eens meer hoeveel strijd ik met mijn eten had.
 

Els

Voedings- en Familieopstellingen

Ik ben dankbaar dat ik proces van "Voeding en Opstellingen" heb mogen ervaren. Ik heb er ontdekt dat mijn voeding veel meer is dan het eten dat ik in mijn mond stop. In het proces heb ik aspecten van mezelf gevonden, nieuwe inzichten verkregen en nieuwe keuzes kunnen maken om vooruit te kunnen.
De opstellingen ervaren of observeren, samen met de warme en deskundige begeleiding van Birgit, heeft mij nieuwe kennis gegeven o.a. over waarom ik zo graag frietjes eet maar ook waarom ik regelmatig nekpijn heb. De heerlijke gezonde lunch en de drinkpauzes maakten de dag compleet en verteerbaar.

Veerle

Hypnotherapie

Hallo Birgit, eerst en vooral wil ik je de beste wensen voor 2021 wensen, ook bedankt voor de mooie mail, echt prachtige woorden, ik heb ondertussen mijn draai goed gevonden om mijn voeding te veranderen,mijn leven draait nu vooral om spelt 😊 ik denk dat de derde afspraak voor mij niet nodig is, ik ga wel nog regelmatig gebruik maken van jou opgenomen bestanden, mss heb ik die nog wel eens nodig bij een moeilijk moment 😊 nogmaals bedankt om mij op het juiste pad te brengen, had nooit gedacht dat het eigenlijk op een lekkere manier kon zonder het gevoel van diëten, echt merci daarvoor! Ik wens je verder veel succes en wie weet kom ik je nog wel eens tegen, lieve groetjes

Heidi

Hypnotherapie

Hoi Birgit, we zijn nu al een tijdje verder en het gaat nog steeds super! Ik heb vandaag een persoonlijk doel gehaald, namelijk -20kg!! Ik voel me gelukkiger dan ooit, heb tonnen energie en we gaan nu op de leukste plaatsen wandelen om er fysiek nog beter op vooruit te gaan 😃 . Enorm bedankt voor je hulp hierin! Vele groetjes.

Shana 💜

Hypnose

Heerlijk! Ik ben nog steeds goed bezig. Je weet nog wel dat ik last had van eetbuien een colaverslaving. Daar ben ik nu al 5 maanden vanaf sinds de hypnosesessies. Mijn gewicht zakt redelijk mee. Ik ben 12 kg afgevallen. Merci!. 

Marleen

Hypnose

Beste mevr. Gilis. Ondertussen ben ik nog steeds gestopt met roken. Het kost mij ook niet al te veel moeite... Vandaar dat ik mijn tweede afspraak van 24/10 wens te annuleren. Vriendelijke groet. Walter

Walter

Hypnose

Goeiedag, ik kan goed zonder sigaretten dus ga de afspraak dinsdag afzeggen. Mvg

Inge

Hypnotherapie

Ik ben twee keer bij Birgit geweest en wat een wereld van verschil! Nochtans had ik voor ik begon mijn twijfels rond hypnose en de mogelijk effecten. Ik reageer veel rustiger op momenten dat ik me normaal op jaag. Ze is zeer professioneel en hartelijk. Ik ben eindelijk gestopt met roken!!!

Tine

Programma Vind-je-authentieke-eetpatroon Facebook

Het heeft me erg geholpen in BEWUST ZIJN, terug dichter bij mijn kern. De visualisaties en meditaties zijn heerlijk en steunend. Wat een zen stem heb je :). Het heeft me duidelijk gemaakt, inzicht gegeven en voorwaarden geschept om bewuster en liever te zijn voor mezelf. Dus ook hoe ik mijn lichaam voed. Er was ruimte om op mijn tempo, aandacht te geven aan wat boven kwam. Ik voelde steeds dat je er was bij een vraag, nood aan afstemming. Het programma wil ik nog eens doorlopen. Het is fijn dat het beschikbaar blijft.

Anke

Hypnotherapie

Dag Birgit,Ook van mij mijn allerbeste wensen voor jou voor 2021. Ik zou je ook willen bedanken voor je steun, motivatie, hulp in mijn poging een "ander" mens te worden. Ik heb hier alvast veel aan gehad.
Tot binnenkort,

Eddy

Systemisch coachen

Hoe simpel kan het zijn? Ik had niet door dat ik het eetpatroon van mijn vader heb overgenomen. Daardoor, om stoer te doen, heb ik jaren meer gegeten dan ik nodig heb. Sinds de sessie kan ik weer voelen hoe het is om ‘genoeg’ te hebben. Dat scheelt me al heel wat kilo’s. 

Geoffrey

Hypnotherapie

Mijn gevecht met de kilo’s bleek een liefde-haat verhouding te zijn met voeding. Graag eten én mijn uiterlijk belangrijk vinden, stonden haaks op elkaar omdat ik mezelf steeds op mijn kop gaf als ik at. Toen we naar het verhaal erachter keken, voelde ik het kleine, onzekere meisje in mezelf terug. Als volwassene kan ik die jonge onzekerheid loslaten. Ik ben écht blij dat ik nu én van eten geniet én afslank!

Cindy

Systemisch coachen

Wat een fijne manier van werken dat systemisch coachen. Het gaat allemaal over wat er in mezelf gebeurt zonder dat ik het doorheb. Wat ik zo sterk vind, is dat iets in mijn ook weet hoe het anders kan en hoe ik het kan aanpakken!

Emma

Online-opvolgingsafspraak

Goede morgen Birgit! Ik ben zo goedgezind opgestaan 😊 de weegschaal toonde -1kg aan yihaa!
Al twee dagen goed bezig, mediteren, terug goed aan het bewegen en gezond aan het eten. Dank je wel om me terug naar de juiste richting te wijzen.
Fijne dag en verzorg jezelf en je gezin goed.

Online-hypnose

Bedankt voor de rust en de richting die je mij geeft!
Groetjes

Lieve

Online-kennismakingsgesprek

Ik had de moed verloren om mijn eetpatroon terug in handen te nemen. Te druk. Dat maakt dat het in deze corona-crisis voor mij het juiste moment is om weer te resetten. Via video-chat afspreken was heel prettig. Eigenlijk heb ik in de loop van de jaren al ondervonden dat wat ik in mijn mond steek duidelijk mee bepaalt hoe ik me voel. Je voedingsplan is simpel, logisch en haalbaar. Ik ga ermee aan de slag!

Liesbeth

Online-hypnose

Ik maakte op aanraden van een vriendin, een online afspraak voor hypnose. Hoe hard ik ook al aan mezelf gewerkt heb, was ik mezelf vooral op relationeel gebied helemaal kwijt. Dank je voor de fijne sessie, de weg terug naar mezelf. Deze week voel ik meer rust en zelfvertrouwen en ben ik mijn leven weer in handen aan het nemen. Ik kijk uit naar de volgende sessie.

Els

Hypnose

Via deze weg wil ik je ook nog bedanken voor je hulp in mijn 'traject'. Moet je niet vertellen wat een impact het had. Bereid me al weken voor op de 9 op de weegschaal omdat ik zwanger ben en heb het pas vanmorgen bereikt (toen ik bij jou startte zat ik al over 88!). En weeg nog maar 2x per week enzo. Al vreemd genoeg om te zeggen dat zelfs andere inzichten en de ervaring op zich me meer waard was dan het eigenlijke gewicht op zich. Voor het eerst durf ik vertrouwen. Na de zwangerschap zien we dan wel weer en misschien hoor je me dan wel weer ivm de maagband maar voorlopig ben ik al super gelukkig met wat het nu met me doet. Daarom nog eens oprecht bedankt!

Marilyn

Begeleiding voeding en hypnose

Ik was de hele dag aan het piekeren, me aan het opjagen en eigenlijk was ik gewoon doodmoe. Na enkele sessies was ik helemaal terug rustig en ging anders met moeilijke situaties om. Het was precies of alles me minder raakte.
De voedingsadviezen zijn heel logisch en haalbaar. Achteraf besef je pas dat je voeding voor een groot deel de oorzaak is van de stress. De tips van de begeleiding om rust te vinden zijn makkelijk om toe te passen en zeer effectief. Heel gek is dat ook mijn maag en darmen beter werken.

Rita

Hypnose

Ik heb zoveel meer vertrouwen op het werk. Geregeld verbaas ik mezelf dat ik op een leuke manier zeg waar het op staat. 

Tom

Hypnose

Dank je dat je mij van mijn suikerverslaving verlost hebt. 

Sabine

On the move

Als nieuweling in de groep werd ik onmiddellijk aanvaard en opgenomen. Ik was wel bang om bekeken en beoordeeld te worden omwille van hoe ik dans. Deze schrik verdween snel tijdens het dansen. Het mogen zijn wie ik ben geeft me een enorm goed gevoel binnen de groep. Ik heb de indruk dat veel mensen niet weten wat muziek met je kan doen. Op sommige momenten komen er veel gevoelens los, zowel positieve als negatieve. Ik vind het belangrijk deze een plaats te kunnen geven. Het woordje uitleg van Birgit doet de puzzel samenvallen. Eén ding is zeker: De rust, die na het dansen genomen wordt, brengt me nog dichter bij mezelf en het is zalig om in alle rust terug naar huis te keren. Een aanrader!

Monia

Hypnose

Ik was al even in begeleiding bij Birgit toen ze me over hypnose sprak. Vooral als ik veel te doen had of gespannen was, had ik toch nog de neiging om de kast in te gaan op zoek naar chocola. Ik voelde me erg op mijn gemak tijdens de hypnosesessies. Ze waren ook alle drie erg verschillende en tegelijk heel aanvullend. Ondertussen merk ik dat ik op de momenten dat ik vroeger naar eten zou grijpen dat ik dat simpelweg niet meer nodig heb. Ik eet gewoon mijn drie maaltijden en soms iets gezond tussendoor. Geen gevecht meer! En ik ben al 6 kg kwijt en omdat ik controle heb over mijn eetpatroon voel ik veel meer zelfvertrouwen.

Evelien

Voedingsbegeleiding spierpijn-diabetes-gewicht

Ik heb in het verleden al meerdere pogingen ondernomen (gedaan) om gewicht te verliezen, maar telkens was het een maat voor niets. Na een tijdje kwam er nog meer gewicht bij. Tot de huisarts me informeerde dat ik diabetes had en best onder begeleiding van een diëtiste mijn suikerspiegel en/of eetgewoonten zou controleren. Birgit was één van de adressen waarnaar verwezen werd.
Birgit heeft goed naar mijn verhaal geluisterd en geholpen om rustig te zijn en me raad te geven over wat ik wel en niet mag/mocht eten. Niet allen voor mijn diabetes, maar ook heeft ze me geholpen om mijn gewrichtspijnen te verminderen en met momenten zelfs weg te krijgen. Dit alles een ander eetpatroon voor te stellen en rekening te houden met mijn verhaal, mijn klachten en mijn bloedgroep. De tips en de begeleiding om rust te vinden en mijn eetpatroon zijn eenvoudig om toe te passen en zeer efficiënt. Mijn gewicht is al goed afgenomen, mijn suikerspiegel is al beter en de pijnen zijn al veel minder. Merci Birgit!

Marie-Louise

Multiscan – begeleiding voeding

Ik was nieuwsgiering naar een meting met de Multiscan Pro. Ik had vroeger wel eens de samenstelling van mijn lichaam laten meten en kreeg zo info over vocht, spieren en vet maar deze meting was daarmee niet te vergelijken. Het is veel uitgebreider dan ik dacht. Waarom ik de meting liet doen? Omdat ik wel voelde dat mijn lichaam wat ongemakken had en ik niet precies wist of ik daar iets mee moest doen of niet. Door bespreking van de meting kreeg ik een helder beeld over het functioneren van mijn lichaam. Ik was enerzijds gerustgesteld door het feit dat ik mijn lichaam best goed blijk te kennen. Dat geeft me vertrouwen dat ik ook vaker naar mijn lichaam mag luisteren. Anderzijds heb ik tijdens de bespreking van de analyse enkele duidelijke werkpunten gekregen. Ik kreeg advies over voeding, mogelijke supplementen en beweging. Nu zijn we drie maanden verder en ik merk dat ik doorgaans een helder hoofd heb en mijn lichaam zich sterker voelt dan tevoren. Voor mij was de meting een echte steun in mijn wens om bewuster te leven.

Bertrand

Hypnose en Multiscan Pro

Op de site had ik gelezen over de virtuele maagband onder hypnose. Ik had al vanalles geprobeerd en had al door dat ik bewuster met mijn eetpatroon zou moeten omgaan, maar ik wist niet hoe. Aangezien ik nieuwsgierig van aard ben maakte ik een afspraak met Birgit. Ik had ook een meting met de Multiscan Pro gepland. Na mijn zwangerschap en door mijn drukke job was mijn lichaam uit balans. De stress en een vroeger ‘proteïnedieet’ had mijn metabolisme doen stilvallen. Het voedingsschema is heel haalbaar. Gewoon gezonde voeding waar ik en mijn gezinsleden ons goed bij voelen. Door de hypnosesessies kost het me ook geen moeite om gezond te leven. Ik ervaar minder stress. Geen ‘cravings’ meer. En mijn gewicht daalt zienderogen, maar ik heb er nog een deel te gaan.

Melanie

Voedingsbegeleiding

Toen ik startte in deze begeleiding kon ik geen dag zonder koekje. Ik at mijn vermoeidheid, mijn dipjes, weg. Koffie, suiker- of vetrijke snacks gaven me eventjes een goed gevoel. Daarna zakte dat gevoel weer weg en begon ik opnieuw met eten. Geheel toevallig kwam ik bij Birgit terecht en dat was een verademing. Op gebied van voeding leerde ik een aantal nieuwe dingen die er vooral voor zorgen dat mijn suikerspiegel doorheen de dag constanter blijft. Dus geen grote pieken en dalen meer! Daarnaast krijg ik, dankzij gesprekken, inzicht in mijn denken en handelen. Mijn vrees voor 'honger leiden' en 'weer op dieet' bleek niet nodig. Voor mij is dit een langzaam proces maar een proces waar ik slimmer, gezonder, rustiger en meer mezelf door word. Ik kan het iedereen aanraden die het eeuwige vechten moe is en eindelijk wil begrijpen wat er nodig is om een gezondere en gelukkigere versie van zichzelf te worden.

Ida

Kooksessies

Als hobbykok leer ik verrassend lekkere en eenvoudige gerechten gereed te maken tijdens de kooksessies bij Birgit. Een echte inspiratiebron om gezond te leren koken.
Bedankt Birgit!

Paul

Kooksessies

Niets dan lof voor de kooksessies! Eenvoudige ingrediënten worden omgetoverd tot innovatieve, uiterst gezonde en superlekkere gerechten. En dat onder de deskundige leiding van Birgit. Een echte aanrader!

Delia

On The Move

In de afgelopen weken heb ik geleerd om me een beetje meer te ontspannen met behulp van muziek. De term dansen doet ‘on the move’ tekort. Het is zoveel meer dan dat: je doet wat je wilt en op de manier hoe je het wilt. Voor mij een verademing omdat ik dagelijks onder druk moet leven. En het gekke was dan ook dat het wegvallen van de druk mij juist tot een beter en bevredigender resultaat heeft gebracht dan ik ooit had verwacht.

Cynthia

On The Move

Voor mij betekent ‘on the move’ vooral een uitlaatklep. Ik dans heel graag en vooral op de up-tempo-liedjes kan ik me de laatste tijd echt laten gaan. Maar ik heb ook oosterse muziek leren kennen en waarderen en daar vind ik dan weer rust in. Het samen in groep zitten voor de les en tijdens de pauze vind ik ook heel fijn, en het feit dat ik dan ook dingen kan vertellen, wil zeggen dat ik me op mijn gemak voel in de groep.

Sylvia

On The Move

Dansen maakt me blij… en blij werd ik bij elke ‘on the move’ avond! De inleiding die Birgit op elke avond geeft, legt een accent op de avond en geeft verbondenheid in de groep. Je eigen ding doen op de muziek staat centraal en dat maakt dat het zo bevrijdend werkt.

Veerle

On The Move

Ik heb je lessenreeks heel toevallig ontdekt via een folder en ik dacht: waarom niet eens proberen? Je kunt jezelf zijn zonder het gevoel te hebben van bekeken te worden. Je voelt je vrij van alles in die tijd dat we dansen. En het heeft er toe gebracht dat ik hier (als ik alleen ben),of met de kleinzoon, ook al eens op muziek sta te dansen.

Ria

Hypnose

Dag Birgit, wat leuk om je nog eens te zien, al was het maar vanuit de auto. Het doet me telkens weer terugdenken aan wat ik dankzij jou weer geworden ben en vanwaar ik kwam. Ik leef terug, ben een betere mama, vrouw, vriendin en 1000x gelukkiger. Daarvoor wil ik je nog eens bedanken want jij hebt daar een heel groot aandeel in (gehad). Dankjewel! Dikke kus,

Nathalie

Hypnose

Hey, ik heb net het bestand beluisterd. Voel me nu heel rustig en ontspannen 👍 ook het deel over gevoelens, onnodig zorgen maken en verleden loslaten is wel van toepassing , ik ga het zeker vaker beluisteren want ik merk dat het me toch steeds weer goed doet 👌. Een mens draagt nu eenmaal meer dingen mee dan nodig zijn he . Dank je wel , groetjes 😃

Hypnose

Dag Birgit ik blijf nog steeds op 6 a 7 kg lichter!! Grtjs 

Guy

MEER INFO? CONTACTEER VOEDINGSCONSULENTE BIRGIT GILIS 

bottom of page