top of page
shutterstock_1064011796x.jpg

Om je beter en op maat te begeleiden

'Doorbreek je eetgewoontes’-sessies : 375€

Je verlangt naar een leven vol energie, een gezond gewicht en een goed gevoel over jezelf. Maar je gezondheid, je eetgedrag en je zelfbeeld zitten je dwars. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets helpt echt. Je weet niet hoe je jezelf kunt veranderen.

Onbewust houden we vast aan oude overtuigingen: ‘ik ben een grote eter’, ‘ik ben een snoeper’, ‘ik val toch niet af’. Of misschien heb je last van darmproblemen, overgewicht of emotioneel eten.

Met hypnose en familie-opstellingen kun je die overtuigingen loslaten. Je maakt contact met je binnenwereld en je ontdekt de oorsprong van je patronen. Je leert ze te doorvoelen en te veranderen. Zo pak je de kern of de angel van je probleem aan. Dat bespaart je heel wat energie van telkens opnieuw proberen.

Dit traject is voor vrouwen en mannen die beseffen dat ze meer tijd en energie kunnen creëren, door goed te zorgen voor zichzelf

Hypnose voor gewichtsverlies:

Heb je last van overeten, snoepen, emotioneel eten of andere eetproblemen? Voel je je vaak moe, overprikkeld, humeurig en heb je weinig energie? Wil je een virtuele maagverkleining proberen?

Wat levert dit traject je op?

 • Een betere verbranding en een gezond gewicht

 • Een aangenaam verzadigingsgevoel

 • Plezier in alles wat met eten te maken heeft

 • Gezonde keuzes die bij jou passen

 • Meer energie en rust in je lichaam en je mind

 • Een positief zelfbeeld en trots op jezelf

 • Een goede omgang met stressvolle periodes

 • Het gevoel dat je echt je eigen leven leidt

iStock-530829731_edited.jpg

Wat houdt dit traject in?

 

 1. Drie individuele sessies van 1,5 uur met hypnose of familie-opstelling

 2. Een persoonlijk voedingsadvies op basis van je unieke lichaam en leefstijl

 3. Een virtuele maagverkleining indien gewenst

 4. Inzichten in je patronen, overtuigingen en emoties rondom eten en jezelf

Hypnose voor gewichtsverlies: ontdek je innerlijke wereld en los je valkuilen op. Boek nu dit traject en bevrijd jezelf van belemmerende overtuigingen.

doorbreek eetgewoontes

'De schoonheid van moeilijke relaties’-sessies : 375€

Heb je het gevoel dat je steeds dezelfde problemen tegenkomt in je relaties? Raak je verstrikt in eindeloze discussies of vermijd je liever confrontaties? Besteed je te veel tijd aan het zorgen voor anderen en te weinig aan jezelf? Durf je jezelf niet te laten zien als je te maken hebt met dominante, moeilijke of egoïstische mensen?


Misschien word je soms boos op je kinderen of partner om iets wat je moeder zei, maar waar je niets van liet merken. Je zou willen dat zij veranderde, maar dat gebeurt niet.


Als je stress, verkramping of frustratie voelt in je relaties, betekent dat dat je niet op een natuurlijke manier kunt reageren. Je wordt belemmerd door oude wonden, patronen of overtuigingen die je bij je draagt.


De eerste stap om dit te veranderen is de relatie met jezelf te verbeteren. Zo kun je een rustige, krachtige en begripvolle houding aannemen naar jezelf en naar de ander. 

Je leert:

 • Je grenzen te stellen

 • Je behoeftes te kennen en te uitspreken

 • Lichter, vrolijker, levendiger en liefdevoller te leven

 • Positiever te reageren op anderen


In deze sessies onderzoeken we samen waarom sommige situaties je zo diep raken of ontredderen. We maken gebruik van hypnose en familieopstellingen om te zien wat er speelt. Je ontdekt hoe je je eigenheid kunt terugwinnen en je innerlijke schoonheid kunt laten schijnen.

de schoonheid van moeilijke relaties

Wat krijg je als je deze sessies boekt?

 

 1. Drie individuele sessies van 1,5 uur met hypnose of familieopstelling

 2. Moeilijke relaties worden geen obstakels of energievreters meer

 3. Je kijkt dieper naar je natuurlijke wijsheid

 4. Je maakt fundamentele veranderingen in je leven

 5. Je voelt dat je echt je eigen leven leidt​

Durf je dromen waar te maken en laat je inspireren door je eigen succes. Geniet van de steun die je ondervindt en vertrouw op je hart om je te leiden.

moeilijke relaties

Traject De Doorbraak: Ontdek je authentieke zelf met het transformatieproces: 375€

Transformatie is een veranderingsproces waarbij je je oude normen, verwachtingen, illusies en onzekerheden loslaat en ontdekt hoe je jezelf kunt zijn.

Wil je jezelf kunnen zijn, in contact met je ziel, je innerlijke wijsheid, en het leven? Wil je je zielsmissie en passie kennen en volgen? Dan is het transformatieproces iets voor jou.

Het transformatieproces is een veranderingsproces waarbij je drie stappen zet:

 • Je zorgt goed voor jezelf: je neemt tijd en ruimte om te ontspannen, te genieten, en je lichaam, geest en ziel te voeden. Zo geef je jezelf de kans om te groeien, te leren, te veranderen, en te transformeren. 

 • Je laat je angsten en oude overtuigingen los: je herkent, erkent, en laat de stemmen in je hoofd die je klein en ongelukkig houden, los. Zo maak je plaats voor je ware zelf, je authentieke zelf, je krachtige zelf. 

 • Je bereikt innerlijke vrede, spirituele en materiële voldoening, en tevredenheid: je bent in harmonie met jezelf, met anderen, en met het universum, en je volgt je levensdoel en passie. Dit zijn de gevoelens die een omslagpunt betekenen van hard werken naar de kracht hebben om bergen te verzetten en te genieten van de oogst.

Er zijn verschillende manieren om je angsten en oude overtuigingen los te laten, afhankelijk van wat bij je past. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van hypnose, systemische coaching, lichaamswerk, bron-code-stoel, enzovoort.

Je gaat op je eigen tempo en op je eigen manier door dit proces.

Ontdek je authentieke zelf met het transformatieproces

Wat houdt dit traject in?

 

Je krijgt warme, professionele begeleiding van mensen die al een heel eind in het transformatieproces aflegden. Wij helpen je om:

 • Zicht te krijgen op hoe je je relaties en je onderbewuste reacties kunt gebruiken als een poort naar meer vanuit jezelf leven.

 • Je blokkades op te sporen en te ontladen, zodat je je angsten en overtuigingen kunt loslaten.

 • Jezelf op de eerste plaats te zetten, zodat je gelukkig kunt zijn, kunt stralen, en de omstandigheden kunt aantrekken die goed voor je zijn.

Wil je meer weten over het traject De Doorbraak van drie individuele sessies van 1,5 uur met hypnose of familie-opstelling, …?

Neem dan contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek. We helpen je graag verder.

Ontdek je authentieke zelf met het transformatieproces

Workshops

Volg je liever een sessie in groep? 

Ik bied ook verschillende workshops aan in mijn groepspraktijk De Doorbraak

bottom of page