shutterstock_1064011796x.jpg

Om je beter en op maat te begeleiden

‘Je gezondheid in beeld’-sessies : 195 € OF 250€ met herscan

We starten met een meting met de Multiscan Pro. Het resultaat van de meting bekijken we samen op de computer. Je krijgt meteen een duidelijk beeld van je gezondheidstoestand. Je ziet waar je lichaam ondersteuning kan gebruiken en je krijgt de nodige adviezen om dit op een gezonde manier te doen. Deze adviezen gaan over voeding, gezondheid, beweging en stressbeheersing.


Wat houdt dit in? / Wat betekent dit voor jou?

 

 1. Een meting met de Multiscan Pro en advies (1,5 u)

 2. Je ontvangt een mail met het verslag van de meting van ruim 10 blz.

 3. Drie opvolgconsulten (1/2 u) waarin je op een praktische manier begeleid wordt om af te slanken of je gezondheid te verbeteren, waarvan de laatste naar keuze met een nieuwe meting is.

Meer info…

 

'Doorbreek je eetgewoontes’-sessies : 345 €

Gedachten als ‘ik ben een grote eter’, ‘ik ben een snoeper’, ‘ik heb de lichaamsbouw van mijn tante geërfd’, ‘ik val toch niet af’…  Dat zijn overtuigingen die ervoor zorgen dat je ter plaatse blijft trappelen of altijd opnieuw hervalt. Ze houden je letterlijk zwaar en ongelukkig omdat die gedachten een grote invloed hebben op de werking van ons lichaam. Terwijl je eigenlijk zo graag iets anders wilt.


Via hypnose en familie-opstellingen krijg je zicht op het ontstaan van die patronen en kan je die belemmeringen doorbreken. Waar je bewust en onbewust van overtuigd bent, lost pas op als je de kern of de angel ervan te pakken hebt.


In een hypnose-sessie maak je contact met je binnenwereld. We bekijken eerst je valkuilen: een drang naar overeten of eetbuien, te veel snoepen, emotioneel eten, triggers, zelf-sabotage, eten uit verveling, onbewuste intenties of emotionele noden. Indien gewenst doen we een virtuele maagverkleining.


Een voedings- of familieopstelling is een schitterende manier om inzichten te krijgen. Je ziet ineens waarom je telkens tegen hetzelfde aanloopt. Je gaat het doorvoelen zodat het kan transformeren. Dit werkt voor vragen als: Wat wil mijn overgewicht mij vertellen? Waarom heb ik een haat-liefde verhouding met eten? Waarom hou ik een dieet niet vol? Waarom heb ik zo'n drang naar zoet?


Het resultaat van deze benaderingen: Je krijgt een aangenaam verzadigingsgevoel. En je lichaam gaat hier direct op reageren. Je ervaart hoe je je verbranding verbetert. Je krijgt terug plezier in alles wat met eten te maken heeft. En het is niet langer ‘moeilijk’ om op een natuurlijke manier gezonde keuzes te maken.​

Doorbreek je eetgewoontes

Wat houdt dit in? /Wat betekent dit voor jou?

 

 1. 3 individuele sessies met hypnose of voedings-of familieopstelling (1,5 u per sessie)

 2. Inzicht in en doorbreken van onbewuste overtuigingen en gewoonten

 3. Duurzame verandering

 4. Makkelijker gezonde keuzes maken

 

'De schoonheid van moeilijke relaties’-sessies : 345 €

Vraag je je af waarom diezelfde dingen jou altijd overkomen? Kom je elke keer opnieuw in dezelfde discussies terecht? Of ga je bepaalde situaties liever uit de weg? Verdoe je je tijd door teveel voor anderen te zorgen? Vind je het spannend om je te laten zien als iemand dominant, moeilijk of egoïstisch overkomt?


Merk je dat je uit het niets boos kan worden op je kinderen of partner omdat je nog geïrriteerd rondliep over iets wat je moeder zei? Terwijl je tegen je moeder niet zei hoe je je voelde. Je zou willen dat de ander verandert. Maar zo werkt het niet. Het feit dat je stress krijgt, verkrampt of je stevig gefrustreerd voelt, wil zeggen dat je op zo’n moment niet op een natuurlijke manier kan reageren.


Door eerst de relatie met jezelf te verbeteren kan je een rustige, krachtige en begripvolle houding aannemen naar jezelf toe en naar de ander.


Samen onderzoeken we waarom sommige situaties jou zo diep raken en/of helemaal ontredderen.  Dit kan oude pijn zijn, trauma, familie- of hechtingspatronen of andere karmische belasting die je bij je draagt. Via hypnose en familie-opstellingen wordt zichtbaar wat er speelt. Je ervaart hoe je je eigenheid terugwint en hoe je op manieren gaat reageren die kloppen bij wie je in werkelijkheid bent.


Je wordt levendiger en vrolijker en krijgt het gevoel dat je eindelijk je eigen leven leidt.

de schoonheid van moeilijke relaties

Wat houdt dit in? /Wat betekent dit voor jou?

 

 1. Drie individuele sessies met hypnose-of familieopstelling (1,5 u per sessie)

 2. Moeilijke relaties zijn niet langer obstakels en energievreters

 3. Dieper kijken naar je natuurlijke wijsheid

 4. Fundamentele veranderingen

 5. Het gevoel echt je eigen leven te leiden

‘Ontdek je authentieke eet en leefpatroon’-sessies : 699 €

Deze full-option-sessies zijn gericht op je eet- en relatiepatronen. Het gaat over jezelf en al de relaties met de mensen rondom jou (partner, ouders, kinderen, collega’s, vrienden).

Een gezonde relatie met jezelf heeft een grote invloed op je gezondheid want.

 

 • Dan voel je een gezonde een emotionele basis in jezelf waar je altijd op kunt terugvallen, ook op moeilijke momenten. Je weet wat goed voor je is.

 • Dan neem je de verantwoordelijkheid voor je eigen leven.

 • Dan ben je bewust van je gedachten en je denkt overwegend positief over jezelf.

 • Dan mogen al je gevoelens er van jezelf zijn. Ook pijnlijke gevoelens. Je vlucht er niet voor weg, drukt ze niet weg en gaat ze niet verdoven.

 • Dan durf je je gevoelens te laten zien aan anderen en kunt ze op een constructieve manier delen met anderen. Hierdoor krijg je echt verbinding met anderen.

 • Dan ken je je emotionele en fysieke grenzen en kunt makkelijk ‘neen’ zeggen als iets jou niet past. Je bewaakt die grenzen goed omdat je zo voldoende energie hebt om te doen wat je graag wilt doen.

 • Dan kan je wanneer je hulp nodig hebt, dit op een volwassen manier vragen aan anderen zonder je op te stellen als slachtoffer of beschuldigend te zijn.


Deze gezonde emotionele relatie met jezelf is belangrijk om met anderen een liefdevolle relatie te kunnen aangaan. Iedereen heeft zijn rugzak, de ene al wat groter dan de andere. Urenlange gesprekken kunnen enkel tonen wat in je rugzak zit maar dat lost je gewoontes niet op. Gewoontepatronen zitten verankerd in je denken en in je lichaam. Daarom moeten we meer lichaamsgericht gaan kijken waar de oplossingen zitten.


We starten met een meting met de Multiscan Pro. Het resultaat van de meting bekijken we samen op de computer. Je krijgt meteen een duidelijk beeld van je gezondheidstoestand. Je ziet waar je lichaam ondersteuning kan gebruiken en je krijgt de nodige adviezen om dit op een gezonde manier te doen. Deze adviezen gaan over voeding, gezondheid, beweging en stressbeheersing.

Via hypnose en familie-opstellingen wordt zichtbaar welke patronen er zijn. Je ervaart hoe je je eigenheid terugwint en hoe je meer vanuit emotionele sterkte en veiligheid kan reageren.


De verbeterde relatie met jezelf heeft ook resultaten voor je eetpatroon: Je krijgt een aangenaam verzadigingsgevoel. En je lichaam gaat hier direct op reageren. Je ervaart hoe je je verbranding verbetert. Je krijgt terug plezier in alles wat met eten te maken heeft. En het is niet langer ‘moeilijk’ om op een natuurlijke manier gezonde keuzes te maken.

Ontdek je authentieke eet en leefpatroon

Je krijgt ook toegang tot de gesloten facebookgroep – Gezond in eigen kracht. Via dit facebook-traject van 7 weken kijken we breder naar relatie en voeding. Je leert minder op wilskracht en méér op levenskracht te leven en te eten. Je wordt meegenomen in de begeleiding via filmpjes, teksten, meditatie, hypnose, visualisatie, affirmatie, kinesiologie, een livesessie per week…  . Je leert jezelf verder kennen en krijgt ook een heldere uitleg over hoe je je zelfsturing terugneemt.

 

 

Wat houdt dit in? /Wat betekent dit voor jou?

 

 1. Een meting met de Multiscan Pro en advies (1,5 u)

 2. Je ontvangt een mail met het verslag van de meting van ruim 10 blz.

 3. 3 individuele sessies met hypnose of voedings-of familieopstelling (1,5 u per sessie)

 4. Toegang tot een 7-weken-traject via een gesloten facebook-groep (6 maanden beschikbaar)

 5. Tussentijds steeds de mogelijkheid tot stellen van vragen

 
 

'Ontdek-je-authentieke-eetpatroon'-sessies : 299 €

Alle dagen eten en leven met volle goesting én kunnen stoppen als het genoeg is! Dat is het doel.


Is eten, gezondheid en gewicht voor jou een beladen onderwerp waar je je geregeld ongelukkig en schuldig over voelt? Sukkel je van het ene dieet naar het andere? Kies je te vaak voor voedingsmiddelen die je gezondheid niet dienen? En gaf je al tonnen uit aan de dieetindustrie? Wat zit er toch in de weg om je doelen te behalen?


Wat er in de weg zit? Je oude gewoontes… en die zijn op te ruimen. Ik richt me op mensen die bereid zijn om bewuster te gaan leven, vanuit zichzelf. Te gaan voelen en nadenken vanuit zichzelf. Want het mooie is dat je een gelukkiger en gezonder leven zelf in gang kunt zetten door de juiste mindset. Gezondheid is niet te koop maar wel zelf te creëren!


Ik ben diëtiste en hypnotherapeut en ik geloof in de kracht van een groep waar je elk individueel en toch samen naar hetzelfde doel werkt. Dus: Doe mee aan het ‘ontdek-je-authentieke-eetgewoonte-programma’. Een opbouwend programma waarin alles wat je kan doen om een goeie mindset te krijgen naar een betere gezondheid wordt verwerkt.


Vanaf 5 januari 2023 ! 

7 weken lang worden er in een gesloten facebookpagina filmpjes, teksten, audio en beelden geplaatst. Deze bevatten informatie over voeding maar ook over hoe je je zelfsturing terugneemt, meditatie, hypnose, visualisatie, affirmatie, kinesiologie… Bovendien is er elke week een Q en A waarin je vragen kan stellen. Je mag ten allen tijden delen wat je ervaart en waar je hulp in nodig hebt.


Door een ticket te kopen voor de gesloten facebookpagina ‘Gezond-in-eigen-kracht’ heb je zes maanden lang toegang tot alle informatie


Dit programma gaat verder waar andere programma’s stoppen. Deze keer mag het écht over jou gaan, over jouw lijf en over jouw leven. Want er is niets krachtiger dan je goed te voelen in je vel!

Ontdek-je-authentieke-eetpatroon

Het ontdek-je-authentieke-eetgewoonte-programma: 

 • Verschillende types eetpatronen en wat past er bij jou? Bloedgroep – Chinese voedingsleer – Kinesiologie.

 • Naar jezelf en je reacties leren kijken in verschillende situaties om tot meer zelfkennis en zelfsturing te komen.

 • Link emoties, gedachten en eetpatroon doorbreken.

 • Rust vinden in jezelf.

 • Energie en spanning gaan ontladen en je weer kunnen opladen.

 • Helpende affirmaties leren inzetten en ze zelf ook maken om jezelf te ondersteunen.

 • Ontspanningsoefeningen en relaxatie.

 • De juiste mindset bereiken om helemaal in de flow te geraken.

 • De invloed van anderen door het eetpatroon van anderen daar los van komen en je eigen voedings- en bewegingspatroon creëren.

 • Je leert je eigen binnenwereld kennen.

 

Workshops

Volg je liever een sessie in groep? 

Ik bied ook verschillende workshops aan in mijn groepspraktijk De Doorbraak