shutterstock_1064011796x.jpg

Voedings- en familieopstellingen 

Vragen rond voeding-, relatie- en zelfontwikkeling zijn welkom.

1-op-1 coaching

Onbewuste keuzes bewust maken...

Ken je de frustratie omdat je bepaalde gewoonten en situaties niet veranderd krijgt in je leven? 

- Je blijft teveel eten.

- Bepaalde mensen kunnen je ontzettend triggeren.

- Je geraakt op gebied van werk of relaties niet vooruit.

Je hebt vast gewoontes die je al heel je leven meeneemt alsof ze bij je horen (snel ongerust zijn, veel piekeren, niet goed kunnen slapen,...). Ze zijn vaak ontstaan vanuit je opvoeding, vanuit gebeurtenissen in je vroege jeugd of ze zijn familiaal meegegeven.

 

Maar niet getreurd! Ze zijn te doorbreken door ze eerst zichtbaar te maken.

Hoe kom je aan antwoorden?

In systemisch coachen (1 op 1) of voedings- of familieopstellingen (in groep) krijg je zicht op patronen die zich steeds herhalen. Deze zijn vaak verbonden met je familie van herkomst.

Een ‘opstelling’ individueel of in groep is een effectieve en helende manier om de onbewuste manieren van denken en handelen te onderzoeken. Hier zijn antwoorden te vinden op de vraag wat ons in het dagelijks leven (on)bewust beïnvloedt en waardoor we op bepaalde levensgebieden niet lekker in ons vel zitten of onze doelen niet lijken te halen.

(On)bewuste blokkades worden zichtbaar en lossen op. Je zal je op emotioneel en praktisch gebied meer zelfzeker voelen, spontaner reageren en makkelijker je doelen halen.

Ik werk in individuele sessies met vloerplaten, kleine figuurtjes of via meditatie. Via voelen, ervaren en gepaste begeleiding vindt je lichaam de antwoorden op je vragen. Dit komt misschien zweverig over maar dat is het niet.

Wat voor vragen kan je stellen?

  • Wat wil mijn overgewicht mij vertellen?

  • Waarom heb ik een haat-liefde verhouding met eten?

  • Waarom hou ik een dieet niet vol?

  • Waarom heb ik zo'n drang naar zoet?

  • Waarom heb ik bepaalde fysieke klachten?

  • Wat vertellen moeilijkheden in relaties mij?

  • Ook vragen over onrust, angsten lichamelijke klachten, ondernemerschap, relaties, doelen halen en persoonlijke groei zijn welkom.

Ik voorzie voor elke individuele sessie anderhalf uur.
Afhankelijk van je vraag is het mogelijk om daarin verschillende stukken te onderzoeken.

Bij de groepssessies vind je de data van de voedings- en familieopstellingen.

Moest je je afvragen of deze aanpak iets voor jou is? Bel gerust voor meer info op 0473 96 73 73 of mail me op info@birgitgilis.be of boek een gratis kennismakingsgesprek.

 

Getuigenissen

Ik ben dankbaar dat ik proces van "Voeding en Opstellingen" heb mogen ervaren. Ik heb er ontdekt dat mijn voeding veel meer is dan het eten dat ik in mijn mond stop. In het proces heb ik aspecten van mezelf gevonden, nieuwe inzichten verkregen en nieuwe keuzes kunnen maken om vooruit te kunnen.
De opstellingen ervaren of observeren, samen met de warme en deskundige begeleiding van Birgit, heeft mij nieuwe kennis gegeven o.a. over waarom ik zo graag frietjes eet maar ook waarom ik regelmatig nekpijn heb. De heerlijke gezonde lunch en de drinkpauzes maakten de dag compleet en verteerbaar.

Veerle

CONTACTEER VOEDINGSCONSULENTE BIRGIT GILIS VOOR MEER INFO ROND SYSTEMISCH COACHEN