top of page
shutterstock_1064011796x.jpg

Systemisch coachen

Heb je vragen rond familieopstellingen, voeding, sensitief leiderschap en ouderschap, relatie en zelfontwikkeling?

1-op-1 coaching

1- op 1-coaching: groei vanuit je ziel

Onze ziel verlangt naar groei, maar soms staan er obstakels op ons pad. We erven niet alleen onze fysieke kenmerken van onze voorouders, maar ook hun emotionele bagage. Soms zijn dat mooie geschenken, maar soms ook pijnlijke wonden.


Verslavingen en beperkende gedachten zijn signalen dat er nog iets onverwerkt is in ons systeem. Ze houden ons vast in een overlevingsmodus, waarin we onszelf en ons lichaam niet respecteren. We voelen ons niet gelukkig, maar we weten niet hoe we het anders kunnen doen.


Wat er ook in je leven gebeurt, je kan NU kiezen voor verandering. Je kan NU de reis van evolutie en groei aangaan. Je mag jezelf bestaansrecht geven en je eigen levensavontuur beleven. Je mag jezelf zijn en je potentieel ontwikkelen. Zo draag je niet alleen bij aan je eigen welzijn, maar ook aan een nieuwe samenleving.

Waar kan je verbetering in zien?

 • Je eigen energieniveau verbetert aanzienlijk

 • Je eet veel gezonder

 • Je beweegt met plezier

 • Je emotionele en spirituele vibratie verhoogt

 • Je trekt positieve energie aan

 • Je ontlaadt makkelijker negatieve energie

 • Je laat je verleden los

 • Je leeft je eigen leven in plaats van je aan te passen aan anderen

 • Als je leiderschap in je hebt wordt dit veel krachtiger en sensitiever

 • Grenzen stellen voelt gezond en natuurlijk

 • Je verbetert het contact met je familie door familieopstellingen

 • Het is heerlijk om de creator van je eigen leven te zijn 

Krijg inzicht in je systeem

Stel dat je een probleem hebt in een bepaalde relatie (bijvoorbeeld met je partner of je moeder), of dat je kinderen niet goed met elkaar overweg kunnen, of dat je niet tevreden bent met je werk, of dat je je doelen niet haalt, of dat je niet goed in je vel zit… Dan is het zinvol om te onderzoeken waar deze patronen vandaan komen.

 

Hoe doen we dat? Een familieopstelling kan je helpen om inzicht te krijgen in de oorsprong van je gedrag en je gevoelens. De oorzaak van een verstoorde relatie kan liggen in je systeem van herkomst, dat wil zeggen je familie en je voorouders. Een familieopstelling is een liefdevolle en krachtige manier om te zien wat er onbewust speelt in je systeem. Zo kan je aan de slag gaan met je (psychische) klachten.

Daarna volgt de echte heling. Je gaat terug naar wie je werkelijk bent en naar wat je bestemming en potentieel is. Wat ooit niet gevoeld kon of mocht worden, komt even naar boven en dat is nodig om de blokkade op te lossen. De levensenergie die vastzat, kan weer stromen.

In plaats van ‘drama’ aan te trekken, trek je mensen en situaties aan met een veel positievere energie. Je krijgt meer ruimte en zeggenschap in je eigen levensverhaal. Je voelt je gelukkig en als het leven je uitdagingen brengt, dan kan je daar goed mee omgaan.

Hoe gaan we te werk?

Welke manier van werken het best bij je past, bepalen we samen in een kennismakingsgesprek. Dat hangt af van je vraag en je situatie.


Vaak kiezen we voor een kort traject van drie sessies. Waarom een traject? Dat geeft jou en mij de ruimte om te landen, te verdiepen, los te laten en ervaring op te doen in het dagelijks leven.

Er zijn ook twee groepstrajecten: Bij de groepssessies vind je de data van de voedings- en familieopstellingen en van de Cirkel van de Ziel

Ben je benieuwd of deze aanpak iets voor jou is?
Bel me gerust voor meer info op 0473 96 73 73 of mail me op info@birgitgilis.be of boek een gratis kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!​

Wat voor vragen kan je stellen

Getuigenissen

Ik ben dankbaar dat ik proces van "Voeding en Opstellingen" heb mogen ervaren. Ik heb er ontdekt dat mijn voeding veel meer is dan het eten dat ik in mijn mond stop. In het proces heb ik aspecten van mezelf gevonden, nieuwe inzichten verkregen en nieuwe keuzes kunnen maken om vooruit te kunnen.
De opstellingen ervaren of observeren, samen met de warme en deskundige begeleiding van Birgit, heeft mij nieuwe kennis gegeven o.a. over waarom ik zo graag frietjes eet maar ook waarom ik regelmatig nekpijn heb. De heerlijke gezonde lunch en de drinkpauzes maakten de dag compleet en verteerbaar.

Veerle

CONTACTEER VOEDINGSCONSULENTE BIRGIT GILIS VOOR MEER INFO ROND SYSTEMISCH COACHEN EN FAMILIEOPSTELLINGEN

bottom of page