top of page
shutterstock_1064011796x.jpg

Systemisch coachen

Vragen rond familieopstellingen, voeding, sensitief leiderschap en ouderschap, relatie en zelfontwikkeling zijn welkom.

1-op-1 coaching

Onze ziel verlangt naar groei...

De mensheid is in evolutie. Wijzelf en onze voorouders deden we ervaringen op die soms mooi en soms zeer ingrijpend en ronduit pijnlijk waren. Dat heeft gevolgen...

Verslavingen en beperkende gedachten zijn een teken dat er nog van alles zit en dat je nog niet weet hoe je het best reageert op moeilijke situaties. Ondertussen beschadig je je lichaam en maakt jezelf kleiner dan je bent. Ook al ben je er niet gelukkig mee, toch doet je automatische piloot (overlevingssysteem) dit voor je.

Wat er ook in je leven gebeurt, je kan NU de mooie reis van evolutie en groei aangaan. Je mag jezelf bestaansrecht geven en je eigen levensavontuur beleven. Daardoor gaat het beter met jou maar je werkt ook mee aan een nieuwe samenleving.

Waar kan je verbetering in zien?

 • Je eigen energieniveau verbetert aanzienlijk

 • Je eet veel gezonder

 • Je beweegt met plezier

 • Je emotionele en spirituele vibratie verhoogt

 • Je trekt positieve energie aan

 • Je ontlaadt makkelijker negatieve energie

 • Je laat je verleden los

 • Je leeft je eigen leven in plaats van geforceerd te worden om steeds meer van jezelf op te geven

 • Als je leiderschap in je hebt wordt dit veel krachtiger en sensitiever

 • Grenzen stellen voelt gezond en natuurlijk

 • Verbetering in contact met familie door familieopstellingen

Het is heerlijk om de creator van je eigen leven te zijn 

Start to transform

Het uitgangspunt is: Stel dat een bepaalde relatie (bv met je partner of je moeder) niet goed loopt, je kinderen hebben geen fijne verhouding, je koos voor het verkeerde werk, je haalt je doelen niet of zit niet goed in je vel... dan heeft het nut om de herkomst van deze patronen te onderzoeken.


Hoe doen we dat?
Een familieopstelling kan jou helpen inzicht te krijgen in waarom je dingen doet zoals je ze doet. De oorzaak van zo’n verstoorde relatie kan in jouw ‘systeem’ van herkomst liggen. Een familieopstelling is een liefdevolle en krachtige manier om inzicht te krijgen in wat er onderbewust speelt. Zo kan je aan de slag gaan met jouw (psychische) klachten.

Daarop volgt de werkelijke healing. Je gaat naar wie je werkelijk bent en naar waar je bestemming en potentieel ligt. Wat ooit niet gevoeld kon of mocht worden, komt even boven en dat is nodig om de blokkade op te lossen. De levensenergie die vast zit kan weer stromen. 

In plaats van 'drama' aan te trekken, trek je mensen en situaties aan met een veel positievere energie. Jij krijgt meer ruimte en zeggenschap in je eigen levensverhaal. Geluk is verzekerd en als het leven je moeilijkheden brengt dan weet je daar heel goed mee om te gaan. 

Welke manier van werken het best bij je past bepalen we samen in een kennismakingsgesprek want dat is afhankelijk van je vraag.

Vaak wordt er voor een kort traject van drie sessies gekozen. Waarom een traject? Dat geeft mij en jou de ruimte om te landen, te verdiepen, los te laten en ervaring op te doen in het dagelijks leven.

Er zijn ook twee groepstrajecten: Bij de groepssessies vind je de data van de voedings- en familieopstellingen en van het traject Zielsontwikkeling.

Moest je je afvragen of deze aanpak iets voor jou is? Bel gerust voor meer info op 0473 96 73 73 of mail me op info@birgitgilis.be of boek een gratis kennismakingsgesprek.

Wat voor vragen kan je stellen

Getuigenissen

Ik ben dankbaar dat ik proces van "Voeding en Opstellingen" heb mogen ervaren. Ik heb er ontdekt dat mijn voeding veel meer is dan het eten dat ik in mijn mond stop. In het proces heb ik aspecten van mezelf gevonden, nieuwe inzichten verkregen en nieuwe keuzes kunnen maken om vooruit te kunnen.
De opstellingen ervaren of observeren, samen met de warme en deskundige begeleiding van Birgit, heeft mij nieuwe kennis gegeven o.a. over waarom ik zo graag frietjes eet maar ook waarom ik regelmatig nekpijn heb. De heerlijke gezonde lunch en de drinkpauzes maakten de dag compleet en verteerbaar.

Veerle

CONTACTEER VOEDINGSCONSULENTE BIRGIT GILIS VOOR MEER INFO ROND SYSTEMISCH COACHEN EN FAMILIEOPSTELLINGEN

bottom of page