top of page
shutterstock_1064011796x.jpg

Relaties

Een gezonde relatie heeft een grote invloed op je gezondheid. 

Birgit Gilis

De schoonheid van 'moeilijke relaties'

Je verwacht vreugde en liefde van menselijke relaties. In de realiteit is dit vaak heel anders in omgang met je partner, ouders, kinderen, collega's, vrienden.


Je voelt je teleurgesteld, je krijgt rake opmerkingen, je wordt niet gezien en gehoord. Misschien weet je niet welke kant je op moet. Je bent radeloos omdat je niet meer weet hoe je best reageert. Je gaat mogelijks goedkeuring of je gelijk zoeken bij de ander en je blijft je ongelooflijk geïrriteerd voelen. Dit zijn allemaal tekens dat je jezelf op een bepaalde manier kwijt bent en dat het tijd is dat er iets verandert.


Als een ander reageert op een manier die jou in verwarring brengt of je onzeker maakt, gebeurt er iets vanbinnen in je. Je verliest je kalmte en je verliest je houvast. Je voelt je geraakt en dat is vervelend en doet pijn.


Het klinkt misschien bizar als ik zeg dat er in die pijn een kans zit om jezelf te leren kennen en te begrijpen. Het is jouw eerste stap om voor een andere houding of richting te kiezen. Een stap naar heling.

Automatische reacties...

Je lichaam en je emoties reageren niet voor niets. Je gaat je terugtrekken of er komen een hoop frustraties omhoog. Het lukt je niet om rustig en open te blijven tegenover de ander. Dit heeft te maken met iets uit je verleden. Als je bereid bent te luisteren naar je lichaam, kan je ontdekken welke boodschap er achter zit. Het is de kunst om je onbewuste reactie te herkennen en te accepteren. Het verhaal mag gevoeld en gehoord worden zodat je jouw natuurlijke stevigheid en rust kan terugvinden. Je gaat begrijpen waarom je op een bepaalde manier reageert en je kan daardoor nieuwe stappen zetten in de richting die echt goed voelt voor jou.


Je hebt niet langer het gevoel van jezelf kwijt te zijn waardoor je weer open kan staan voor wat het leven voor jou in petto heeft.

En de glimlach die op je gelaat en in je leven verschijnt, is meer dan de moeite waard!

Het doel van de sessies is helderheid te krijgen op wat er onbewust gebeurt, waardoor je zienswijze over jezelf en de situatie verandert. Je krijgt begrip en inzicht en wordt zachter naar jezelf toe. Hierdoor opent zich de deur naar je authentieke reacties en dit betekent dat je op een liefdevollere en krachtigere manier kan reageren in situaties die je vroeger enorm raakten. Je komt makkelijker voor jezelf op. Je zet emotionele en fysieke grenzen. Kan jezelf makkelijker aan het moment overgeven. Je bepaalt je eigen richting in het leven.

Enkel door lichaamsgerichte sessies die diepgaand werken kan een echte doorbraak gemaakt worden. Opstellingen, hypnose, regressie, reïncarnatie, beweging, ademhaling.

 

Omdat aan de relatie met jezelf en daardoor met de ander werken diepgaand en zeer transformerend is, wordt er bij voorkeur in een traject gewerkt. Wil je meer info? Maak gerust een kennismakingsgesprek. 

Hoe gaat een sessie te werk?

bottom of page