top of page
shutterstock_1064011796x.jpg

De Bron-Code-stoel 

Innerlijke kracht is de veerkracht die omhoog komt als je in jezelf gelooft

broncode stoel ontworpen door Monique Timmers

Word wie je echt bent en laat je beperkende overtuigingen los

Je hebt het gevoel dat er meer in je zit dan je laat zien. Je wilt meer kracht, harmonie en gezondheid in je leven. Maar je zit vast in oude patronen die je niet meer dienen (zoals roken, eten, onzekerheid, negatieve verhalen). Hoe kun je daarvan loskomen?

 

Er is een manier om jezelf te bevrijden van deze diepgewortelde blokkades. Een manier om je gezondheid te herstellen, meer vreugde te beleven en je ware potentieel te ontdekken.

Het geheim is de Bron-Code-stoel, een unieke ontwerp van Monique Timmers. Deze stoel helpt je om de programma’s, herinneringen en conditioneringen die je beperken te verwijderen. Zo kun je jezelf zijn, zonder angst, schuld of schaamte.

 

De Bron-Code-stoel is een eenvoudige en effectieve methode om jezelf te vitaliseren en te helen. Je hoeft alleen maar plaats te nemen in de stoel en je over te geven aan het proces. Je gaat op je eigen tempo, zonder druk of verwachtingen. Je kunt je spirituele groei bevorderen, terwijl je met beide benen op de grond blijft.

logomoniquesticky02_edited_edited.png

De Bron-Code kent vijf programma’s die op diep niveau werken:

Programma 1: Meer levenskracht ervaren door je huidige blokkades te overwinnen


Programma 2: Je familielijnen zuiveren van negatieve invloeden


Programma 3: Je vorige levens/ parallelle werelden bevrijden van onopgeloste kwesties


Programma 4: Je aardse en ziele opdracht in balans brengen


Programma 5: Je hartfrequentie verhogen om meer op je intuïtie te vertrouwen

vrijheid

Bron-code

De Bron-Code werkt op het totale energieveld, de universele blauwdruk. De getalsymbolieken van de Bron-Code, in combinatie met de kristallen in de armleuningen, hebben een harmoniserende en vitaliserende werking op je chakra’s, organen, meridianen en het endocriene stelsel.


Als therapeut begeleid ik je tijdens de sessies. De Bron-Code stimuleert je lichaam en aura om afvalstoffen en emotionele ballast los te laten. Na de sessies voel je je geaard, vol energie, minder gestrest en met meer zelfvertrouwen. Je komt dichter bij je ware zelf te staan.


En het mooie is: je hebt geen lang traject nodig. Met slechts een 3-tal sessies van een anderhalf uur kun je met een open hart vanuit jezelf leven. Voel je vrij om meer te ontdekken op Monique Timmers’ website. 

info

WERKEN MET DE STOEL GAAT ZO DIEPGAAND DAT ER GEEN LANG TRAJECT NODIG IS 

bottom of page